Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Amna - Mă descurc și singură

Amna se alătură mișcării feministe ce capătă tot mai multă amploare lansând piesa ”Mă descurc și singură”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Dan Petcan.

“Piesa reprezintă imnul independenței feminine.

Este un mesaj care aș vrea să ajungă la cât mai multe femei, în special la cele care au nevoie să audă aceste lucruri. Oamenii se separă cu foarte multă usurință astăzi, refuză să mai lupte pentru persoana de lângă, relațiile nu mai sunt de lungă durată și avem din ce în ce mai multe mame singure. Vreau ca “Mă descurc și singură” să fie un moment de pauza, de respiro, pe care orice femeie și-l poate lua în secunda în care apasă play”, a declarat Amna.

Mă descurc și singură” este compusă și produsă de UnderVibe, Robert Toma și Alex Parker. Versurile sunt semnate de Robert Toma.

Amna a ajuns cunoscută odată cu lansarea piesei ”Tell me why”, apreciată în special în Polonia și Spania. Artista are și un album lansat în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor. Au urmat colaborări de succes cu Adda (“Fără aer”), What’s Up (“Arme”), Robert Toma (“În oglindă”, “La capătul Lumii”),  Dima Cires de mai”) și Dorian Popa (”Nu poți să mă uiți”).

Citește mai multe despre Amna
Videoclipuri cu Amna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE