Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
Profită de promoție: Vezi reducerile de până la -50% la Stock Busters @ eMAG!

Videoclip oficial: Amna - Îți promit

Amna dedică noul single ”Îți promit” familiilor și legăturii dincolo de cuvinte dintre mame și copiii lor. Piesa este compusă de artistă, în videoclip apărând și fiul ei de 3 ani, David.

Amna își amintește exact momentul plin de inspirație în care a compus piesa ”Îți promit”.

“Era una din zilele acelea în care nu apuci nici măcar să îți bei cafeaua, o zi nebună cu multă agitație. Țin minte că alergam după David prin casă, încercând să îl îmbrac să plecăm spre o emisiune, și am început să cânt refrenul piesei cu tot cu o parte din versuri.”

Noul single este extrem de personal, versurile fiind inspirate de legătura dintre ea și fiul ei:

“Ni l-am dorit foarte mult pe David și s-a lăsat așteptat ceva vreme, astfel că momentul în care a apărut în viața noastră a fost de o fericire supremă. Este o binecuvântare. Îmi amintesc și acum primele momente de când l-am născut. Știu că l-am luat în brațe și l-am sărutat. ”Îți promit” este despre aceste momente prețioase.”

Amna crede în promisiunile din generație în generatie și își amintește discuțiile foarte profunde cu mama ei, cel mai mare susținător.

“Mama avea tot timpul planuri mărețe pentru mine, ca orice mamă. Ea știa încă de când eram micuță că voi cânta. Este incredibil câtă încredere și răbdare a putut avea. Doar o mamă poate să fie atât de încrezătoare în forțele propriului copil”, povestește Amna.

Amna a ajuns cunoscută odată cu lansarea piesei ”Tell me why”, apreciată în special în Polonia și Spania. Artista are și un album lansat în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor. Au urmat colaborări de succes cu Adda (“Fără aer”), What’s Up (“Arme”), Robert Toma (“În oglindă”, “La capătul Lumii”) și Dima(“Cires de mai”).

Citește mai multe despre Amna
Videoclipuri cu Amna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE