Urmărește-ne în Social Media

Amna feat. Robert Toma - La capătul lumii

Amna şi Robert Toma au lansat videoclipul piesei "La capătul lumii", care a strâns aproape 400.000 de vizualizări în doar 2 zile. Clipul este regizat de către Dan Petcan, cunoscut pentru colaborările cu Voltaj, Andreea Bănica, Connect-R şi UDDI.

"La capătul lumii" este o piesă romantică, compusă în studiourile DeMoga Music de către Robert Toma, Alex Parker, Adrian Klein şi Amna. Clipul prezintă un cuplu îndrăgostit care trece prin ipostaze senzuale, dar şi conflictuale, la un hotel sau acasă. Cei doi sunt de fapt în amintirea artistei Amna, care priveşte cu melancolie în trecut.

Vedem şi o scenă de gelozie şi o destrămare treptată a cuplului. Robert Toma apare în rolul apologetic al bărbatul care a greşit şi încearcă să îşi răscumpere infidelitatea. Se lasă cu lacrimi, cu alergat în ploaie şi rămas bun cu trollerul plin de bagaje. Amna şi Robert Toma nu sunt la prima colaborare, chimia excelenta dintre ei generând şi o altă melodie apreciată.

E vorba despre hitul "În oglindă", care a ocupat câteva luni un loc în top 10. Dacă atunci melodia spunea o poveste despre o dragoste până la adânci bătrâneţi, acum povestea e puţin mai tristă. Amna a promis şi colaborări viitoare cu această echipă şi cu Robert Toma, apreciind orele petrecute în studio cu artistul. Între cei doi muzicieni există o relaţie de prietenie şi de colaborare armonioasă.

Comentarii