BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Amna feat. Robert Toma - La capătul lumii

Amna şi Robert Toma au lansat videoclipul piesei "La capătul lumii", care a strâns aproape 400.000 de vizualizări în doar 2 zile. Clipul este regizat de către Dan Petcan, cunoscut pentru colaborările cu Voltaj, Andreea Bănica, Connect-R şi UDDI.

"La capătul lumii" este o piesă romantică, compusă în studiourile DeMoga Music de către Robert Toma, Alex Parker, Adrian Klein şi Amna. Clipul prezintă un cuplu îndrăgostit care trece prin ipostaze senzuale, dar şi conflictuale, la un hotel sau acasă. Cei doi sunt de fapt în amintirea artistei Amna, care priveşte cu melancolie în trecut.

Vedem şi o scenă de gelozie şi o destrămare treptată a cuplului. Robert Toma apare în rolul apologetic al bărbatul care a greşit şi încearcă să îşi răscumpere infidelitatea. Se lasă cu lacrimi, cu alergat în ploaie şi rămas bun cu trollerul plin de bagaje. Amna şi Robert Toma nu sunt la prima colaborare, chimia excelenta dintre ei generând şi o altă melodie apreciată.

E vorba despre hitul "În oglindă", care a ocupat câteva luni un loc în top 10. Dacă atunci melodia spunea o poveste despre o dragoste până la adânci bătrâneţi, acum povestea e puţin mai tristă. Amna a promis şi colaborări viitoare cu această echipă şi cu Robert Toma, apreciind orele petrecute în studio cu artistul. Între cei doi muzicieni există o relaţie de prietenie şi de colaborare armonioasă.

Citește mai multe despre AmnaRobert Toma
Videoclipuri cu AmnaRobert Toma
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE