Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Videoclip oficial: Amna feat. Robert Toma - Aproape cel mai departe

Amna şi Robert Toma lansează piesa "Aproape Cel Mai Departe, cu un videoclip cosmic. Melodia este despre o dragoste nebună, naivă şi plină de pasiune. Urmăreşte videoclipul cu un fundal fascinant în cadrul articolului.

Amna vine după hiturile "La Capătul Lumii" şi "În Oglindă", care au strâns peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista colaborează pe "Aproape cel mai departe" cu Robert Toma, care a produs şi compus acest track. La compoziţie au contribuit Alex Parker şi Mircea Pavilcu. Videoclipul cosmic este regizat de către Sega.

În peisajul audiovizual şi multimedia românesc nu prea vedem tema cosmică abordată atât de des. Abordarea vizuală, cu fundaluri de planete, sateliţi şi galaxii este un suflu proaspăt printre clipurile autohtone. Amna şi Robert Toma se completează perfect pe versurile piesei şi au o chimie deosebită şi în faţa camerei. Vedem toate etapele unei poveşti de dragoste în acest clip.

Până la urmă indiferenţa îi desparte pe cei doi şi îi face să fie la galaxii distanţă, chiar dacă sunt unul în faţa celuilalt. Chiar dacă acest single este o melodie pop-dance, viorile din fundal îi conferă un romantism aparte. Amna lucrează cu Robert de peste 6 ani şi a amintit de chimia cu acest artist când a descris colaborarea cea nouă. Acesta este al treilea episod din "filmul" celor doi muzicieni.

Cei doi au mai colaborat pe 2 piese până acum şi acesta nu e nici pe departe sfârşitul conlucrării lor muzicale. Amna are pe lista sa de hituri piese precum "Tell Me Why", "Arme" (cu What's UP") sau "Nu poţi să mă uiţi" (feat Dorian Popa). În 2018 artista a lansat melodia "De Câte X Vrei Tu", care povesteşte ipostazele din viaţa de zi cu zi a unui cuplu.

Robert Toma este un artist din echipa DeMoga Music, colaborând cu nume precum Marius Moga, Andra, Ruby, Corina, Dorian Popa sau Liviu Teodorescu. Piese ca "Toată vara" (feat Marius Moga), "Voi fi acolo", "Tot ce mi-a rămas" (feat Adda şi Liviu Teodorescu) i-au adus peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește mai multe despre AmnaRobert Toma
Videoclipuri cu AmnaRobert Toma
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE