Urmărește-ne în Social Media

Amna - De Cate X Vrei Tu

Amna trece de la melancolia baladelor lansate în ultima perioadă la optimismul unei piese de vară ce ironizează tachinările de cuplu. ”De Cate X Vrei Tu” este compusă de Marius Moga și ne este prezentată împreună cu un videoclip regizat de Alexandru Simedru.

„Mi-am dorit să accentuez ideea că trebuie să gândim pozitiv chiar și atunci când lucrurile nu merg exact așa cum ne dorim. Mesajele pieselor mele sunt în mare parte de dragoste, însă de această dată am vrut să redau povestea unui cuplu în viața de zi cu zi. Toți ne tachinăm și cred că aceste mici detalii sunt sarea și piperul într-o relație”, a declarat Amna.

Single-ul „De câte X Vrei Tu” este produs în studioul DeMoga Music si compus de Marius Moga și Florian Rus, iar videoclipul a fost filmat la Micul Trianon, Prahova.

Amna este o prezență aparte în industria muzicală. A ajuns cunoscută odată cu lansarea piesei ”Tell me why”, apreciată în special în Polonia și Spania. Artista are și un album lansat în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor. Au urmat colaborări de succes cu Adda (”Fără aer”), Whats Up (”Arme”), Robert Toma (”În oglindă”, ”La capătul Lumii”),  Dima (”Cires de mai”) și Dorian Popa (”Nu poți să mă uiți”).

PUBLICITATE
Comentarii