Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Amna - De Cate X Vrei Tu

Amna trece de la melancolia baladelor lansate în ultima perioadă la optimismul unei piese de vară ce ironizează tachinările de cuplu. ”De Cate X Vrei Tu” este compusă de Marius Moga și ne este prezentată împreună cu un videoclip regizat de Alexandru Simedru.

„Mi-am dorit să accentuez ideea că trebuie să gândim pozitiv chiar și atunci când lucrurile nu merg exact așa cum ne dorim. Mesajele pieselor mele sunt în mare parte de dragoste, însă de această dată am vrut să redau povestea unui cuplu în viața de zi cu zi. Toți ne tachinăm și cred că aceste mici detalii sunt sarea și piperul într-o relație”, a declarat Amna.

Single-ul „De câte X Vrei Tu” este produs în studioul DeMoga Music si compus de Marius Moga și Florian Rus, iar videoclipul a fost filmat la Micul Trianon, Prahova.

Amna este o prezență aparte în industria muzicală. A ajuns cunoscută odată cu lansarea piesei ”Tell me why”, apreciată în special în Polonia și Spania. Artista are și un album lansat în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor. Au urmat colaborări de succes cu Adda (”Fără aer”), Whats Up (”Arme”), Robert Toma (”În oglindă”, ”La capătul Lumii”),  Dima (”Cires de mai”) și Dorian Popa (”Nu poți să mă uiți”).

Citește mai multe despre Amna
Videoclipuri cu Amna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE