Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Amna - Copilărie

Amna a lansat videoclipul noului single ”Copilărie”. Piesa este compusă de artistă.

După diverse colaborări de succes cu artiști precum Robert Toma si Dima, Amna revine cu o piesă pentru copilul din noi. Noul single al artistei se numește “Copilărie” și este un omagiu adus momentelor speciale care ne-au format și de care ne va fi mereu dor.

Scris de artistă, single-ul este inspirat de melancolia prin care trece fiecare persoană atunci când își dorește să revină la puritatea și inocența copilăriei.

“< Copilărie > este inspirată de o melancolie prin care sunt sigură că trec toate mămicile, acel moment când vezi inocența din copilul tău și ți se face dor de copilărie. Este un omagiu adus părinților, bunicilor și tuturor persoanelor care mi-au făcut copilăria una de poveste, de care-mi amintesc mereu cu drag.”

Amna a ajuns cunoscută odată cu lansarea piesei ”Tell me why”, apreciată în special în Polonia și Spania. Artista are și un album lansat în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor. Au urmat colaborări de succes cu Adda (“Fără aer”), What’s Up (“Arme”), Robert Toma (“În oglindă”, “La capătul Lumii”) și Dima (“Cires de mai”).

“La capătul lumii”, cea mai recenta colaborare a artistei cu “jumătatea sa muzicală”, Robert Toma, reușește în continuare să adune aproximativ 1 milion de vizualizări pe săptămână, la 2 luni de la lansare.

Citește mai multe despre Amna
Videoclipuri cu Amna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE