Urmărește-ne în Social Media

Amna - Adios Amor

Amna a lansat noul videoclip al piesei „Adios Amor”, semnată de Marius Moga, Robert Toma și Loredana Cavasdan. Clipul a fost regizat de Bogdan Daragiu și surprinde dorința de răzbunare a unor fete înșelate.

Adios Amor”  - două cuvinte care ne duc cu gândul la un moment trist, la durere și regret, tind să capete și un alt sens, în noul single al Amnei, încărcat de umor și de optimism.

Ritmul de baladă care ar părea natural pentru mesajul piesei este înlocuit cu un ritm “care să te prindă, să nu te lase să stai pur și simplu jos”, după cum a a declarat Robert Toma care și-a pus amprenta asupra piesei, numărându-se printre autorii piesei și fiindu-i partener Amnei în videoclip.

 “Adios Amor” este semnată de Marius Moga, Robert Toma și Loredana Cavasdan de la Demoga music, alături de Amna, iar conceptul și regia videoclipului ii apartin lui Bogdan Daragiu.

In clip, fetele înșelate nu își trăiesc suferința și dezamăgirea într-un loc ascuns de lume, ci încearcă să depășească momentul neplăcut prin “dulcea” răzbunare.

“E o poveste funny, plină de umor. Eu și prietenele mele îi dăm o bine meritată lecție bărbatului care mi-a călcat strâmb. Când am ascultat piesa prima dată, am simțit că este a mea. Îmi doresc ca ascultătorii să îmi împărtășeascaă starea: o stare de bine, pentru că, la urma urmei, single-ul meu are un ton pozitiv: chiar dacă ne despartim, viața merge mai departe”, a explicat Amna.

Videoclipul a fost filmat în mai multe locații, printre care București și Munții Măcinului, iar filmările nu au fost lipsite de peripeții.

“A fost o adevarată aventură. Am mers prin munți, ba chiar ne-am rătăcit de multe ori, am avut impresia că ieșim din țară la un moment dat,  dar am ajuns cu bine. E bine ca la final s-a terminat cu bine și că rezultatul final este unul excelent” a povestit Robert Toma.

Comentarii