Urmărește-ne în Social Media

Amna - 14 Februarie

Amna lansează o piesă specială de Ziua Îndrăgostiţilor, "14 Februarie". Este o piesă simplă, cu accent pus pe vocea artistei şi un instrumental de pian sensibil. Vă invităm să urmăriţi videoclipul personal şi intim al acestei creaţii în articol.

"14 Februarie" este piesa care îţi aminteşte de primele săruturi şi relaţii trecute. Este o melodie dedicată îndrăgostiţilor de pretutindeni. Refrenul întreabă ascultătorul dacă îşi mai aminteşte de primul 14 februarie. E despre dragostea pură, adolescentină şi intensă. "Copii cu vise în buzunare" se amorezau pentru prima oară.

În videoclip Amna apare în faţa unei oglinzi din cabina de machiaj, pare a se pregăti de spectacol. De fapt are un dialog cu ea însăşi, întrebându-se unde s-au dus iubirile trecute şi oportunităţile. Melodia este propusă fanilor ca o declaraţie de dragoste, sosită în săptămâna ce stă sub semnul lui Valentine's Day. Piesa este compusă integral de artistă, iar videoclipul este regizat de către Silviu Mindroc.

Amna a declarat următoarele despre această compoziţie:

«14 Februarie» este prima compoziţie proprie de pe canalul meu de YouTube. Am scris versurile piesei în două zile, iar linia melodică, cumva, a venit de la sine. Piesa asta m-a făcut să zbor cu gândul la dragostea din adolescenţă sau din perioada studenţiei, atunci când sentimentele sunt cu adevărat sincere. Cu siguranţă, îndrăgostiţii şi nu numai se vor regăsi în această piesă.

În prag de Crăciun, în decembrie 2018 Amna lansa piesa "E sărbătoare acum". Clipul o surprindea lângă brad, cu şemineul pregătit şi o imagine idilică de sărbători. Artista a colaborat cu Robert Toma toamna trecută pe piesa "Aproape cel mai departe". Totul după ce lansase o piesă ironică despre tachinările de cuplu vara trecută, "De Câte X Vrei Tu".

Amna a devenit cunoscută odată cu piesa "Tell me why", care a urcat în topuri în Polonia şi Spania. Muziciana a cucerit şi piaţa din Japonia, ajugand pe primul loc în topul vânzărilor de acolo.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5