Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

Videoclip oficial: AMI feat. What's UP - Un actor (cover Laura Stoica)

AMI și What's UP au înregistrat un cover după cunoscuta piesă a Laurei Stoica, ‘‘Un actor grăbit”. Noua versiune a melodiei se numește simplu ”Un actor”. Coverul vine însoțit de un videoclip filmat pe Transfăgărășan.

‘‘Un actor grăbit” este piesa pe care AMI a cântat-o pentru prima oară pe o scenă, în fata unui public numeros. Se întâmpla în Baia Mare, când artista avea doar 3 ani și jumătate. Această piesă, dar și talentul și carisma sa, au ajutat-o să câștige primul premiu din cariera sa muzicală.

“La doar 3 ani și jumătate cântam din tot sufletul despre un actor care mi-ar fi frânt inima. Trăiam povestea piesei cu toată inima și evident că i-am convins pe toți cei care m-au auzit și văzut la concursul MiniStar în 1993”, a spus AMI.

Interpretată într-o manieră diferită, piesa “Un actor” capătă o altă semnificație, fiind o melodie-simbol pentru AMI.

“Visul de la 3 ani a devenit realitatea pe care o trăiesc acum, după 24 de ani de călătorie. Ani în care nu am uitat nicio clipă de unde am pornit și cât de intens și decisiv a fost acel moment care este viu, ori de câte ori închid ochii. Într-un mod inexplicabil, “UN ACTOR” – fiindcă așa îi spuneam în loc de “Un Actor Grăbit” - devenise definiția mea artistică la acea vreme. Mi-a rămas desenat în minte și în suflet acel moment, iar de fiecare dată când auzeam piesa la radio, tv sau în cluburi, aveam mereu dorința de a o reface într-un fel sau altul și să o cânt la maturitate, cândva. Sper să simțiți și voi la fel ca mine că acest remake este cu totul și cu totul special, că nu îl lansez pentru că se poarta, ci pentru că am o legătură specială cu piesa asta. Am simțit că acum e momentul să o reinterpretez și să o refac într-un mod mai personal. Cu emoție profundă atunci, cu infinită emoție și acum, am vrut să readuc în inimile tuturor acest refren, ale cărui versuri cântate de către Laura Stoica sunt atât de fredonate și astăzi”, a declarat AMI.

Videoclipul a fost filmat într-un cadru de poveste, pe Transfăgărășan. La începutul clipului este atașat un filmuleț cu AMI la vârsta de 3 ani și jumătate interpretând pentru prima oară piesa “Un actor grăbit”.

Citește mai multe despre AMIWhat's UP
Videoclipuri cu AMIWhat's UP
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la What's Up

CLOSE
CLOSE