Urmărește-ne în Social Media

AMI - Un deceniu de iubire

AMI a lansat "Un deceniu de iubire", o piesă cu un ritm încântător și influențe retro. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Un deceniu de iubire" a fost scrisă de AMI, alături de Bianca Dragomir și Adrian Iordan, care s-a ocupat și de partea de producție. Versurile profunde dezvăluie o poveste de iubire complexă. Ascultătorii sunt conduși printr-un deceniu de sentimente, unde pasiunea și dorul se împletesc. Linia melodică plină de farmec și vocea expresivă a cântăreței aduc la viață amintiri pline de nostalgie.

AMI este una dintre cele mai apreciate artiste din industria românească, atrăgând atenția publicului încă de la primul său single, "Trumpet Lights", lansat în 2012. În 2013, a avut cea mai de succes colaborare a anului. "Deja Vu", feat Grasu XXL, a dominat Media Music Awards Romania în 2014, câștigând 4 premii (Best Hip-Hop, Best Featuring, Best YouTube ș Pro FM Award). AMI este, de asemenea, cunoscută pentru abilitățile sale în limba spaniolă, iar piesa "Otra Vez", lansată în 2013, a fost unul dintre cele mai mari hituri ale verii acelui an. "Playa En Costa Rica" a fost un alt succes.

În 2016, artista a lansat piesa "Te aștept diseară", care a dominat toate clasamentele de difuzare și a adunat mai mult de 44M de vizualizări pe YouTube. În 2019, AMI le-a prezentat ascultătorilor "Tramvai", o piesă sensibilă, care a fost difuzată intens la toate marile posturi de radio din România. Mai mult decât atât, cântăreața și-a surprins fanii cu colaborări precum cea cu Tata Vlad, pentru "Enigma".

"Nostalgia", recenta sa piesă, a ajuns rapid la inimile ascultătorilor și în topurile radio, fiind de 9 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe poziția #3.

Comentarii

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare