Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Videoclip oficial: AMI - Te-aștept diseară

AMI a lansat videoclipul noului single ”Te-aștept diseară”. Melodia este compusă de Adi Colceru și produsă de DAV7 Music.

AMI pregătește o toamnă plină de emoții. Artista a filmat luna aceasta 3 videoclipuri, primul dezvăluit fiind ”Te-aștept diseară”, în regia lui Florin Botea. Prin intermediul acestui single, AMI prezintă publicului o nouă latură artistică, sound-ul îndepărtându-se de piesele sale anterioare.

””Te-aștept diseară” este o piesă care sunt convinsă că o să ajungă la sufletul vostru. Dacă și tu aștepți pe cineva diseară, atunci dă PLAY celui mai nou single al meu”, a transmis AMI fanilor săi.

Piesa ”Te-aștept diseară” este compusă de Adi Colceru, cu care artista a colaborat și la single-urile anterioare.

AMI - Te-astept diseara

AMI - Te-astept diseara

Următoarele două videoclipuri, filmate deja de artistă, vor aborda aceeași tematică a iubirii. Prin acest proiect format din 3 single-uri, ascultătorii sunt invitați să se reîndrăgostească de persoanele dragi din viața lor.

AMI a devenit cunoscută datorită hitului “Trumpet lights”. Din repertoriul ei fac parte și piesele: “Playa En Costa Rica “Deja Vu” cu Grasu XXL, “Otra vez” “Una serenada” , “I promise you” și „Somnu nu mă ia”, toate produse în studioul DAV7Music, de Adi Colceru, alias David DeeJay.

Citește mai multe despre AMI
Videoclipuri cu AMI
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE