Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: AMI - Te-aștept diseară

AMI a lansat videoclipul noului single ”Te-aștept diseară”. Melodia este compusă de Adi Colceru și produsă de DAV7 Music.

AMI pregătește o toamnă plină de emoții. Artista a filmat luna aceasta 3 videoclipuri, primul dezvăluit fiind ”Te-aștept diseară”, în regia lui Florin Botea. Prin intermediul acestui single, AMI prezintă publicului o nouă latură artistică, sound-ul îndepărtându-se de piesele sale anterioare.

””Te-aștept diseară” este o piesă care sunt convinsă că o să ajungă la sufletul vostru. Dacă și tu aștepți pe cineva diseară, atunci dă PLAY celui mai nou single al meu”, a transmis AMI fanilor săi.

Piesa ”Te-aștept diseară” este compusă de Adi Colceru, cu care artista a colaborat și la single-urile anterioare.

AMI - Te-astept diseara

AMI - Te-astept diseara

Următoarele două videoclipuri, filmate deja de artistă, vor aborda aceeași tematică a iubirii. Prin acest proiect format din 3 single-uri, ascultătorii sunt invitați să se reîndrăgostească de persoanele dragi din viața lor.

AMI a devenit cunoscută datorită hitului “Trumpet lights”. Din repertoriul ei fac parte și piesele: “Playa En Costa Rica “Deja Vu” cu Grasu XXL, “Otra vez” “Una serenada” , “I promise you” și „Somnu nu mă ia”, toate produse în studioul DAV7Music, de Adi Colceru, alias David DeeJay.

Citește mai multe despre AMI
Videoclipuri cu AMI
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE