Urmărește-ne în Social Media

Ami - Playa en Costa Rica

Ami a lansat un nou single intitulat "Playa en Costa Rica". Melodia cu ritmuri latino este acompaniată de un videoclip senzual, filmat la Cazinoul din Constanța în regia lui Florin Botea.

“Noua mea piesă (Playa en Costa Rica) este una de dragoste și vorbește despre o fată care simte iubirea și acea căldură exotică în brațele iubitului, ca și cum ar fi pe o plajă din Costa Rica. ‘Playa en Costa Rica’ este compusă de Adi Colceru, alias David Deejay, iar versurile îmi aparțin și consider că mă reprezintă din toate punctele de vedere. Acest nou single este cu siguranță un mare pas către maturizarea mea ca artist.” -Ami

Filmările pentru noul videoclip "Playa en Costa Rica" au durat peste 24 de ore și au avut loc la Cazinoul din Constanța, în regia lui Florin Botea. Cele șapte ținute ale artistei au fost asigurate de Magda Mohamed, iar de coafuri și machiaj s-a ocupat Claudia Mușat. În videoclip, fanii pot urmări și o coregrafie în ton cu ritmurile latino, realizată de trei dansatoare de flamenco.

“Sunt multe locuri pe care oricine ar vrea să le viziteze! Având în vedere că afară e vară și cald, mi-am imaginat cum ar fi să petreci timpul cu persoana iubita sau, de ce nu, să întâlnești dragostea într-un loc exotic, iar Costa Rica mi s-a părut un loc potrivit.” -Ami

Comentarii

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare