Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: AMI - Niște dragoste

Ami a lansat videoclipul noului single ”Niște dragoste”. Piesa este compusă împreună cu Adi Colceru și este acompaniată de un videoclip regizat de Mokhtar Khaled.

“Dragostea e un joc fără reguli, mă face să iubesc, să urăsc, în același timp, mă face să zâmbesc, și apoi să plâng, dar care nu mă lasă să renunț niciodată. Cu toții suntem dependenți de iubire, avem nevoie să simțim că iubim, că suntem iubiți și că e cineva lângă noi tot timpul, care să ne completeze jumătatea. Piesa vorbește despre acel moment când ai o ceartă cu partenerul și începi să tremuri, să plângi, să rănești, efectiv nu te poți controla, dar te face să te agăți de ultimul lucru care te poate salva în acel moment: niște dragoste - cel mai bun ingredient, care vindecă sufletele“, a declarat AMI.

Piesa “Niște dragoste” este compusă împreună cu Adi Colceru și transmite un mesaj important: să învățăm să oferim iubire fără a aștepta ceva în schimb. Videoclipul piesei este regizat de Mokhtar Khaled și o prezintă pe AMI în ipostaza de “femme fatale”.

Citește mai multe despre AMI
Videoclipuri cu AMI
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE