Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Ami - Magical

Ami a lansat o piesă în ton cu atmosfera de sărbătoare a Crăciunului. Melodia se numește ”Magical” și este însoțită de un videoclip ce poate fi urmărit în articol.

“Este vremea sărbătorilor și a cadourilor, singura perioadă din an cu o atmosferă chiar magică din toate punctele de vedere și care îmi place la nebunie! Am vrut să le ofer fanilor mei acest cadou. Merită, fiindcă ei sunt mereu alături de mine, ma susțin și mă încurajează”, a spus AMI.

Videoclipul ”Magical” a fost regizat de Mihai Militaru. Magda Mohamed s-a ocupat de ținutele artistei, iar Alex Ifimov a fost responsabil de machiajul și coafurile cântăreței.

“‘Magical’ este o piesă de suflet, care transmite o stare magică. Sper ca fanii mei să fie încântați de surpriza mea. Mai mult decât atât, la începutul anului viitor voi lansa și noul meu single, pe care știu că îl așteaptă toți cu nerăbdare”, a încheiat artista.

Citește mai multe despre AMI
Videoclipuri cu AMI
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE