BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: AMI - Mă omoară

AMI a lansat videoclipul noului single ”Mă omoară”. Vizualul este regizat de Florin Botea.

”"Mă Omoară" este o piesă dedicată celor ce iubesc cu adevărat și celor care luptă cu sinceritate pentru a-și găsi fericirea. Este dedicată celor care au înțeles că iubirea este cea care ne definește pe toți, indiferent cu cine și unde ne aflăm”, declară AMI.

AMI a reușit să cucerească piața muzicala din România prin melodii cu mesaje sensibile și romantice. Pentru noul ei clip, realizat în regia lui Florin G. Botea, artista a îmbinat muzica și dansul. În doar 2 zile, AMI a reușit să învețe o coregrafie dificilă. Videoclipul a fost filmat într-un cadru plin de romantism, iar imaginile surprinse completează piesa compusă de Adi Colceru.

"Pentru mine, dansul în sine este o artă, ceva profund, poate una dintre cele mai sincere forme de exprimare a felului în care simțim muzica fiecare dintre noi. Am știut mereu că face parte din mine, și ca să fiu sinceră, mi-am dorit de foarte multă vreme să pot să exprim acest lucru într-un videoclip. Dansul și muzica formează o pereche frumoasă, iar ”Mă Omoară” e o piesă care fără dans, ar fi rămas fără pereche", spune AMI.

Anteriorul single, “Te-aștept diseară”, a sensibilizat publicul și are peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube, ajungând în top 10 cele mai difuzate piese de la noi din țară.

AMI a început să cânte încă din copilărie, iar de la vârsta de 8 ani a studiat și vioara, participând la numeroase competiții, unde a fost mereu pe podium. Astfel că, pe lângă visul de a cânta cu vocea, AMI și-a dorit să aibă piese în care să cânte și cu instrumentul ei preferat. ‘Te-aștept diseară’ este prima dintre ele, artista înregistrând partea de vioară.

Citește mai multe despre AMI
Videoclipuri cu AMI
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE