Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: AMI - Mă omoară

AMI a lansat videoclipul noului single ”Mă omoară”. Vizualul este regizat de Florin Botea.

”"Mă Omoară" este o piesă dedicată celor ce iubesc cu adevărat și celor care luptă cu sinceritate pentru a-și găsi fericirea. Este dedicată celor care au înțeles că iubirea este cea care ne definește pe toți, indiferent cu cine și unde ne aflăm”, declară AMI.

AMI a reușit să cucerească piața muzicala din România prin melodii cu mesaje sensibile și romantice. Pentru noul ei clip, realizat în regia lui Florin G. Botea, artista a îmbinat muzica și dansul. În doar 2 zile, AMI a reușit să învețe o coregrafie dificilă. Videoclipul a fost filmat într-un cadru plin de romantism, iar imaginile surprinse completează piesa compusă de Adi Colceru.

"Pentru mine, dansul în sine este o artă, ceva profund, poate una dintre cele mai sincere forme de exprimare a felului în care simțim muzica fiecare dintre noi. Am știut mereu că face parte din mine, și ca să fiu sinceră, mi-am dorit de foarte multă vreme să pot să exprim acest lucru într-un videoclip. Dansul și muzica formează o pereche frumoasă, iar ”Mă Omoară” e o piesă care fără dans, ar fi rămas fără pereche", spune AMI.

Anteriorul single, “Te-aștept diseară”, a sensibilizat publicul și are peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube, ajungând în top 10 cele mai difuzate piese de la noi din țară.

AMI a început să cânte încă din copilărie, iar de la vârsta de 8 ani a studiat și vioara, participând la numeroase competiții, unde a fost mereu pe podium. Astfel că, pe lângă visul de a cânta cu vocea, AMI și-a dorit să aibă piese în care să cânte și cu instrumentul ei preferat. ‘Te-aștept diseară’ este prima dintre ele, artista înregistrând partea de vioară.

Citește mai multe despre AMI
Videoclipuri cu AMI
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE