Urmărește-ne în Social Media

AMI - Indiferenţa ta

AMI a lansat o nouă piesă profundă, numită "Indiferenţa ta". Aceasta primeşte un videoclip ce poate fi urmărit mai jos. Indiferenţa din cuplu, faţă de copii şi faţă de cei din jur sunt zugrăvite în acest portret mişcător.

"Indiferenţa ta" este un mesaj de awareness, un strigăt de trezire pentru cei care ignoră ce se întâmplă în jur. În acea hală dezafectată din clip AMI este figura nevăzută care asistă la furt şi dispute familiale, la copii ignoraţi şi scenete reprezentative pentru tot ce e în neregulă cu societatea modernă. La fel cum lumina pătrunde firav în această clădire metalică doborâtă de timp, aşa apare şi speranţa în acest clip, spre final.

Dacă versurile piesei duc cu gândul la o melodie de dor pentru cel indiferent, indiferenţa este un fenomen mai amplu de atât. Clipul regizat de Khaled Mokhtar are un puternic mesaj social, iar piesa este o baladă cu instrumental excelent mixat. Auzim o chitară acustică melancolică, un sintetizator "întrerupt" din glasul său ascuţit. Muziciana apare în două ipostaze în clip: cea a personajului fantomatic care vede toate relele şi cea a figurii îmbrăcate în negru care cântă la vioară.

Marii absenţi din public sunt cei prezenţi de fapt, dar nepăsători. Publicul legat la ochi întăreşte mesajul transmis de artistă. Vioara îi conferă acestui single un aer aparte, potenţând tristeţea fiecărei silabe din vers. AMI lansa un videoclip pentru piesa "Mă omoară" în această primăvară, acel release ajungând rapid hit. A avut o colaborare la început de an cu What's UP, realizând un cover memorabil după "Un Actor", piesa Laurei Stoica.

AMI a devenit cunoscută pentru hitul "Trumpet Lights", colaborând cu succes şi cu Grasu XXL pe "Deja Vu". O altă creaţie a sa foarte bine primită de public este "Playa En Costa Rica", sărind de 20 de milioane de vizualizări.

Comentarii

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare