Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: AMI - Indiferenţa ta

AMI a lansat o nouă piesă profundă, numită "Indiferenţa ta". Aceasta primeşte un videoclip ce poate fi urmărit mai jos. Indiferenţa din cuplu, faţă de copii şi faţă de cei din jur sunt zugrăvite în acest portret mişcător.

"Indiferenţa ta" este un mesaj de awareness, un strigăt de trezire pentru cei care ignoră ce se întâmplă în jur. În acea hală dezafectată din clip AMI este figura nevăzută care asistă la furt şi dispute familiale, la copii ignoraţi şi scenete reprezentative pentru tot ce e în neregulă cu societatea modernă. La fel cum lumina pătrunde firav în această clădire metalică doborâtă de timp, aşa apare şi speranţa în acest clip, spre final.

Dacă versurile piesei duc cu gândul la o melodie de dor pentru cel indiferent, indiferenţa este un fenomen mai amplu de atât. Clipul regizat de Khaled Mokhtar are un puternic mesaj social, iar piesa este o baladă cu instrumental excelent mixat. Auzim o chitară acustică melancolică, un sintetizator "întrerupt" din glasul său ascuţit. Muziciana apare în două ipostaze în clip: cea a personajului fantomatic care vede toate relele şi cea a figurii îmbrăcate în negru care cântă la vioară.

Marii absenţi din public sunt cei prezenţi de fapt, dar nepăsători. Publicul legat la ochi întăreşte mesajul transmis de artistă. Vioara îi conferă acestui single un aer aparte, potenţând tristeţea fiecărei silabe din vers. AMI lansa un videoclip pentru piesa "Mă omoară" în această primăvară, acel release ajungând rapid hit. A avut o colaborare la început de an cu What's UP, realizând un cover memorabil după "Un Actor", piesa Laurei Stoica.

AMI a devenit cunoscută pentru hitul "Trumpet Lights", colaborând cu succes şi cu Grasu XXL pe "Deja Vu". O altă creaţie a sa foarte bine primită de public este "Playa En Costa Rica", sărind de 20 de milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre AMI
Videoclipuri cu AMI
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE