Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Videoclip oficial: AMI - Hola

AMI, cunoscută pentru hit-urile sale în limba spaniolă, revine cu o nouă piesă și cu un nou sound. Cel mai recent single “Hola!” marchează o evoluție din punct de vedere muzical și o întoarcere la piesele cu care și-a cucerit publicul cu ani în urmă.

Dacă în ultima perioada artista a lansat piese în limba română: "Te Aștept Diseară", "Mă Omoară", "Deja Vu", "3 Lucruri" sau "Indiferența Ta", a venit momentul pentru o piesă “muy caliente” ale căror versuri au fost scrise integral de către AMI.

“Am lucrat foarte mult în studio și avem pregătite piese foarte bune pe care abia aștept să le lansăm. Mi-am dorit să mă întorc la versurile în spaniolă, iar “Hola!” este o combinație de muzică latino cu trap care o să va cheme pe ringul de dans!” a declarat AMI despre noua melodie.

Cel care a dat viață ritmurilor vibrante pentru ''Hola!'' este Adi Colceru, producător muzical cu care AMI face echipa bună de ceva vreme, acesta semnând și compoziții precum ''Playa En Costa Rica'' sau ‘’Otra Vez’’.

“Cu Adi lucrez de la prima mea piesă “Trumpet Lights” și facem o echipa extrem de bună în studio, înțelege exact ce îmi place să cânt și mă ajută foarte mult să mă descopăr ca artist!” a completat AMI.

Și pentru că astfel de ritmuri fierbinți aveau nevoie să prindă viață și să ajungă la public și cu ajutorul imaginilor, a fost cooptat în echipa regizorul Bogdan Daragiu, acesta reușind printr-un clip de stare, plin de culoare să scoată în evidență faptul că AMI este o adevărată ''chica latină''!

AMI a devenit cunoscută publicului datorită vocii sale care s-a auzit pentru prima dată în hit-ul „Trumpet Lights“, piesă care a plăcut foarte mult publicului român. Au urmat proiecte precum „Otra Vez“, „Playa En Costa Rica”, sau “Somnu' nu mă ia”. Colaborările dintre Grasu XXL și AMI la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica “Un actor grăbit” a sensibilizat publicul artistei. Cea mai recentă colaborare a artistei ''Sunt bine'' alături de Tostogan'S a strâns peste 3 milioane de vizualizări. Fiind îndrăgostită iremediabil de vioara, AMI promite că va insera fragmente din acest instrument drag în viitoarele proiecte.

Citește mai multe despre AMI
Videoclipuri cu AMI
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE