Urmărește-ne în Social Media

AMI - Hola

AMI, cunoscută pentru hit-urile sale în limba spaniolă, revine cu o nouă piesă și cu un nou sound. Cel mai recent single “Hola!” marchează o evoluție din punct de vedere muzical și o întoarcere la piesele cu care și-a cucerit publicul cu ani în urmă.

Dacă în ultima perioada artista a lansat piese în limba română: "Te Aștept Diseară", "Mă Omoară", "Deja Vu", "3 Lucruri" sau "Indiferența Ta", a venit momentul pentru o piesă “muy caliente” ale căror versuri au fost scrise integral de către AMI.

“Am lucrat foarte mult în studio și avem pregătite piese foarte bune pe care abia aștept să le lansăm. Mi-am dorit să mă întorc la versurile în spaniolă, iar “Hola!” este o combinație de muzică latino cu trap care o să va cheme pe ringul de dans!” a declarat AMI despre noua melodie.

Cel care a dat viață ritmurilor vibrante pentru ''Hola!'' este Adi Colceru, producător muzical cu care AMI face echipa bună de ceva vreme, acesta semnând și compoziții precum ''Playa En Costa Rica'' sau ‘’Otra Vez’’.

“Cu Adi lucrez de la prima mea piesă “Trumpet Lights” și facem o echipa extrem de bună în studio, înțelege exact ce îmi place să cânt și mă ajută foarte mult să mă descopăr ca artist!” a completat AMI.

Și pentru că astfel de ritmuri fierbinți aveau nevoie să prindă viață și să ajungă la public și cu ajutorul imaginilor, a fost cooptat în echipa regizorul Bogdan Daragiu, acesta reușind printr-un clip de stare, plin de culoare să scoată în evidență faptul că AMI este o adevărată ''chica latină''!

AMI a devenit cunoscută publicului datorită vocii sale care s-a auzit pentru prima dată în hit-ul „Trumpet Lights“, piesă care a plăcut foarte mult publicului român. Au urmat proiecte precum „Otra Vez“, „Playa En Costa Rica”, sau “Somnu' nu mă ia”. Colaborările dintre Grasu XXL și AMI la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica “Un actor grăbit” a sensibilizat publicul artistei. Cea mai recentă colaborare a artistei ''Sunt bine'' alături de Tostogan'S a strâns peste 3 milioane de vizualizări. Fiind îndrăgostită iremediabil de vioara, AMI promite că va insera fragmente din acest instrument drag în viitoarele proiecte.

Comentarii

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare