Urmărește-ne în Social Media

AMI - Fluturi

AMI a lansat o nouă piesă cu mesaj, intitlată ”Fluturi”. În versurile melodiei, semnate de Alex Pelin, artista vorbește despre efemeritate și importanța iubirii.

"Fiecare secundă ar putea fi ultima și nu vrei să lași nimic pe mai târziu.

"Fluturi" este despre aici si acum. Despre bucuria de a exista pur și simplu. E zborul meu lin de eliberare și memento-ul că nu există timp, ci doar momente!

Și dacă-mi dați voie, vă iau și pe voi cu mine-n zbor! Să călătorim frumos împreună, să răspândim iubire și să prindem culoare în fiecare clipa, dar să avem grijă și de aripile noastre.

Și nu uita că timpul are doar un singur sens, și anume cel pe care i-l dăm noi. Fiindcă ziua de maine…rămâne o enigmă." - Ami

Piesa "Fluturi" a fost compusă de Alex Pelin împreună cu Adi Colceru, care semnează și producția. Single-ul este lansat împreună cu un videoclip regizat de SAN.

AMI a studiat muzica în Baia Mare şi a terminat Conservatorul din Bucureşti. A devenit cunoscută publicului odată cu lansarea piesei "Trumpet Lights". Au urmat single-uri de succes precum "Otra Vez", "Playa En Costa Rica", sau "Somnu' nu mă ia". Anul trecut, artista s-a menținut în atenția fanilor printr-o serie de colaborări. A lansat piesa "Antidot" cu Killa Fonic și "Ca să fii fericit" cu Mark Stam.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED