Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: AMI feat. Florian Rus - Regrete

Ami și Florian Rus sunt Bonnie and Clyde în noul videoclip "Regrete". Pasiunea și pericolul merg mână în mână, cei doi trăind o poveste de iubire pe muchie de cuțit.

Noul single "Regrete" are un sound dance, de club, și a fost compus de Florian Rus, Bogdan Todor și Alex Ghinea. Versurile sunt semnate de Florian Rus și Bogdan Todor, iar producția de Alex Ghinea.

În videoclipul piesei îi vedem pe Ami și Florian Rus trăind viața la limită, asumându-și riscuri majore. Vizualul a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), după un scenariu gândit de Andra Marta și Cristina Poszet.  Montajul videoclipului a fost realizat de Florin Burlacu, producție video NGM Creative.

AMI a studiat muzica în Baia Mare şi a terminat Conservatorul din Bucureşti. A devenit cunoscută publicului odată cu lansarea piesei "Trumpet Lights". Au urmat single-uri de succes precum "Otra Vez", "Playa En Costa Rica", sau "Somnu' nu mă ia".

Anul acesta, AMI s-a menținut în atenția fanilor printr-o serie de colaborări. A lansat alături de B.U.G. Mafia piesa "8 zile din 7", ce atins aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, "Antidot" cu Killa Fonic și "Ca să fii fericit" cu Mark Stam.

Florian Rus este unul dintre cei mai în vogă artiști și compozitori. În 2014 a întors toate scaunele la Vocea României, iar în 2017 a debutat cu single-urile "Cât încă ne iubim" și "Cel mai lung drum". Au urmat doi ani prolifici în care a compus pentru artiști precum Mira, Lidia Buble, What’s Up, Marius Moga, Andra, Loredana, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă și Shift.

2019 l-a readus pe Florian în lumina reflectoarelor cu single-ul "Străzile din București". Lansată în colaborare cu Mira, piesa a reușit să ajungă în 24h pe locul 1 în Trending și a depășit 6 milioane de vizualizări în prima lună de la lansare.

Citește mai multe despre AMIFlorian Rus
Videoclipuri cu AMIFlorian Rus
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE