Urmărește-ne în Social Media

AMI - Dulce Simfonie

AMI revine în atenția fanilor cu o piesă sensibilă intitulată "Dulce Simfonie". Melodia este acompaniată de un videoclip la fel de suav, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Dulce Simfonie" este încă o piesă de pe albumul "ENIGMA", alături de cele trei piese lansate deja: "Enigma" cu Tata Vlad, "Fluturi" și "O fată obișnuită". Versurile au fost scrise de AMI, iar muzica a fost compusă de AMI și Adi Colceru. Producția piesei a fost realizată de Adi Colceru, în timp ce videoclipul a fost creat de Bogdan Daragiu.

"<<Dulce Simfonie>> e declarația mea de dragoste pentru muzică. E imnul sufletului meu, imnul pe care i l-am dedicat muzicii, pentru prima și cea mai lungă relație de iubire în care mă aflu. Când eram mică, îmi imaginam că muzica e un fel de divinitate și așa a și rămas. Pentru că a fost întotdeauna ghidul și colțul meu de liniște în care m-am putut retrage atunci când mi-a fost și bine, dar și rău. Lumea mea reală și imaginară unde nu există limite, în care mă simt cea mai liberă și safe. A mea <<Dulce Simfonie>> o să fie și imnul multor suflete care simt la fel ca mine, care respiră prin muzică, trăiesc și se lasă purtați de vibrațiile ei", a declarat AMI.

AMI se numără printre cele mai îndrăgite artiste ale momentului. Versatilitatea sa artistică a fost demonstrată și în cadrul Talent Show-ului "Te Cunosc De Undeva" unde artista a reușit să se transpună și să interpreteze diferiți artiști, reușind să câștige marea finală a sezonului cu numărul 15. De asemenea, ultimele sale lansări s-au bucurat de un succes real. Piesa "Fluturi" este auzită pe toate posturile de radio din țară în acest moment, iar colaborarea cu Tata Vlad pentru piesa "Enigma" a reușit să stea timp de 12 săptămâni în Top 10 Media Forest, fiind una dintre cele mai ascultate piese pe radio și TV din țară.

PUBLICITATE
Comentarii