Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Ami - Camina

Ami a lansat un nou videoclip pentru cel mai recent single al său în limba spaniolă - „Camina”. Artista consideră că este cel mai bun clip al său de până acum. Urmărește-l și tu și spune-ne părerea ta!

AMI, una dintre cele mai populare artiste de la noi a lansat împreună cu MediaPro Music, piesa “Camina”. Piesa este produsă în studioul DAV7 Music și compusă de Adi Colceru, iar textul este scris de AMI.

“Camina” este o piesa de stare de care m-am îndrăgostit la prima ascultare! Are un sound special și mi se potrivește perfect! Sper că și cei ce îmi ascultă muzică să fie la fel de încântați, mai ales că au așteptat de la mine cu nerăbdare o piesă în limba spaniolă!” a declarat artista.

Khaled Mokhtar este regizorul videoclipului care este unul de imagine în care artista a schimbat 5 tinute.

„Am ales un clip de imagine și cred că e cel mai bun clip al meu de până acum. E prima dată când lucrez cu Khaled, mi-a inspirat încredere de la început și m-a asigurat că rezultatul va fi cel așteptat! Așa a și fost! Am avut o super echipă în spate cu care am lucrat și de care sunt foarte mulțumită: styling - Andra Moga și makeup & hair - Alex Ifimov.” a declarat AMI.

AMI a devenit cunoscută datorită hitului “Trumpet lights”. Printre piesele ei se mai numără “Playa En Costa Rica “Deja Vu” cu Grasu XXL, “Otra vez” “Una serenada” , “I promise you” și „Somnu nu mă ia”, toate produse în studioul DAV7Music, de Adi Colceru, alias David DeeJay.

Citește mai multe despre AMI
Videoclipuri cu AMI
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE