Urmărește-ne în Social Media

AMI - Ador, Ador

AMI a lansat "Ador, Ador", o piesă cu ritmuri latino, ce te va transporta direct pe ringul de dans. Este acompaniată de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Cu un ritm care îți trezește simțurile și o chitară ce te îndeamnă să te ridici și să dansezi până în zori, "Ador, Ador" este o explozie de energie și bună dispoziție. Piesa a fost scrisă de AMI, Andrei Ursu, Mario Morar și Ștefan Ioniță. Producția a fost realizată de Ștefan Ioniță, Mario Morar, Adi Colceru, Mario Dorian și mix & master de Adi Colceru.

Culoare, energie, spectacol sunt cuvintele care definesc videoclipul piesei "Ador, Ador", în care AMI dansează alături de Emil Rengle. Acesta a fost realizat de Quba - regie și color, cu 1st AD și edit - Moza Kaliza, DOP - David Mogan, producție - Loops Production.

"<<Ador, Ador>> e un <<back to the origins>> la stilul latino cu care m-am lansat și pe care publicul meu l-a adorat. În urma unui sondaj recent pe Instagram, urmăritorii mei au ales stilul latino, așa că am decis să le ofer exact ce își doresc. Chiar dacă are un vibe summerish, am compus piesa într-o zi friguroasă de iarnă, alături de Andrei Urs, Mario Morar și Ștefan Ioniță, cu gândul la căldura și bucuria verii. Sper că energia și vitalitatea pe care am pus-o în această piesă să se transmită și publicului meu, iar videoclipul în care dansez alături de prietenul meu, Emil Rengle, să aducă un zâmbet pe fețele tuturor și să îi facă să danseze toată vara. Enjoy!", a declarat AMI.

Comentarii

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare