Urmărește-ne în Social Media

Alvaro Soler, Topic - Solo Para Ti

Alvaro Soler colaborează cu Topic pentru piesa de dragoste ”Solo Para Ti”. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Pedro Pablo Araujo.

Alvaro Soler scrie cântece de dragoste unice, dulci-amare, care luminează chiar și un ultim rămas bun cu o privire plină de speranță. Acum intră pe un nou teritoriu muzical lansând noul său single "Solo Para Ti" , o fuziune a semnăturii lui ALVARO, pop profund simțit și pasionat cu EDM aerisit și casual, marca Topic.

Alvaro Soler: "Nu există altă soluție pentru această dilemă între cap și inimă decât să te lupți. Este o verificare a realității"

"Cântecul este despre perioada de după o despărțire – când totul doare, dar în același timp știi că e mai bine așa. Nu există altă soluție pentru această dilemă între cap și inimă decât să te lupți. Este o verificare a realității. Asta ne leagă pe toți pentru că aproape toată lumea a experimentat-o", a declarat Alvaro Soler.

"Îl urmăream de multă vreme pe Alvaro când a venit ideea de a face o piesă împreună. Întotdeauna am fost interesat să combin melodiile în limba spaniolă cu elemente de dans, așa că ne-am întâlnit într-un studio de înregistrări din Berlin. Prima versiune a piesei a fost creată în doar două zile în timpul sesiunilor intensive de echipă", a declarat Topic.

Nominalizat la BRIT și Billboard Awards de anul acesta și premiat cu trofeul Los40, TOPIC are show-uri pe cele mai mari scene din întreaga lume. Hitul său din 2019, "Breaking Me", care a adunat peste 1,9 miliarde de streamuri combinate, a fost pe locul 1 în topurile dance din SUA și a obținut numeroase certificari cu Discul de aur, platină și diamant în 28 de țări.

După peste 150 de premii de aur și platină la nivel mondial și un total de 5,3 miliarde de stream-uri, ALVARO SOLER și-a asigurat cea mai mare intrare în topul carierei cu actualul său album, MAGIA, în 2021. Este membru al juriului la emisiunea de succes TV "The Voice Kids". Cu "SOLO PARA TI ("Numai pentru tine"), ALVARO SOLER întoarce lumina reflectoarelor către pasiunea sa principală, prezentând colaborarea perfectă și un imn irezistibil de club.

Comentarii