Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: Alvaro Soler - Loca

Cu un număr record de ascultări, hit-uri ce au atins primele poziții în clasmentele internaționale și lansarea unui album de succes, „Mar de Colores", Alvaro Soler a cucerit publicul din Europa. Artistul revine cu un single nou, "Loca", însoțit de videoclip.

Alvaro Soler experimentează din punct de vedere muzical și abordează mai multe genuri (pop, folk, hip-hop). În cariera sa, artistul a demonstrat că este un compozitor și un interpret șarmant, un adevărat povestitor, complet detașat de clișeele actuale. Acest lucru se poate vedea în noul său single, „Loca”, în care se conturează profilul unei iubiri nebune, ce are drept fundal ritmuri misterioase de etno-urban, acompaniate de trompete și elemente de muzică electronică.

Materialul video ce însoțește „Loca” a fost filmat în Tokyo, dorind să evoce momentele pe care Alvaro Soler le-a trăit acolo, în mijlocul uneia dintre cele mai vii metropole din lume. După ce și-a petrecut copilăria în Barcelona, artistul s-a mutat, la vârstă de doar 10 ani, în Tokyo. Ceea ce putea să se transforme cu repeziciune într-un șoc cultural, s-a conturat, în cele din urmă, în cea mai prolifică sursă de inspirație.

„Cu toate că soarele, marea și stilul spaniol de viață sunt casa mea, adolescența petrecută în Japonia mi-a oferit noi abilități, puterea de a delibera, candoare, persistență și respect. Încă mai am o groază de prieteni din vremea aceea. Am crescut vorbind fluent șase limbi străine și am învățat de mic că succesul trebuie meritat”, a declarat Alvaro Soler.

Un nou album, „Mar de Colores”

„Mar de Colores”, lansat în septembrie 2018, este cel de-al doilea album al lui Alvaro Soler, un material care, pe lângă vibrații pozitive și cântece molipsitoare, își încântă ascultătorii cu senzația unei nebunii controlate, cu nuanțe vii și cu un sentiment de eliberare profundă.

„Vreau să îmi fac lumea accesibilă oamenilor și nu doar prin punerea la punct a unui profil de Instagram. Doresc să îmi arăt toate fețele și să demonstrez că nimeni nu e perfect” , adaugă artistul.

Piesele lui Alvaro Soler au fost ascultate de peste două miliarde de ori, iar vânzările sale de album depășesc un milion de unități. Popularitatea lui Alvaro Soler este în continuă creștere, având 15 milioane de ascultători lunari pe Spotify și peste 2,3 milioane de fani abonați la canalul său de YouTube. „La Cintura”, cel mai recent hit al sau, a fost premiat cu trei discuri de platină în Spania și Italia, cu discuri de aur în Germania și Austria și a urcat rapid în Topul 40 al clasamentului global Spotify, cu 1,7 milioane de ascultări zilnice.

În 2016, Alvaro Soler a concertat într-un club din București. 

Citește mai multe despre Alvaro Soler
Videoclipuri cu Alvaro Soler
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE