Urmărește-ne în Social Media

Alternosfera - Haosoleum | Flutulus Movie

Alternosfera a lansat primul videoclip de pe albumul “Haosoleum”, pentru piesa cu acelaşi titlu. Vizualul conţine scene din scurtmetrajul ”Flutulus”, o nouă producţie independentă din Republica Moldova şi are drept scop promovarea filmului.

”Dragi Prieteni! Lansăm primul videoclip de pe ‪#‎haosoleum‬! O colaborare inedită cu echipa de producție a filmului Flutulus, un scurt metraj ce va fi lansat în acest an”, a dat de veste Alternosfera pe pagina de Facebook.

Filmările videoclipului ”Haosoleum” au avut loc la complexul “Vila cu parc Mândâc”, un conac boieresc, construit la sfârşitul secolului XIX, în nordul Republicii Moldova. Tot acolo au avut loc şi o parte din filmările pentru “Flutulus”.

Filmul este un scurt metraj, de 30 de minute, în regia lui Igor Sadovski, imaginea Veaceslav Cebotari, cu participarea actorilor Dana Ciobanu din Chişinău şi Oliver Toderiţă din Bucureşti. Producţia urmează a fi lansată în primăvara acestui an şi proiectată iniţial doar în cadrul festivalurilor internaţionale de film.

Flutulus” spune povestea unui cuplu aflat în dilemă, neîncrezător în fața unei noi Vieți, ce se refugiază în căutarea unui răspuns. Este lupta dintre cele două coordonate ale Vieții, personalitatea și sufletul. ”Flutulus” este un film care ne pune la încercare pe noi înșine, în tot ce facem, îndemnându-ne, totodată, să cugetăm mai profund asupra deciziilor pe care urmează să le luăm, cu atât mai mult când vine vorba de o decizie existenţială.

Haosoleum” este al cincilea album din discografia formaţiei Alternosfera, ce a fost lansat în toamna anului 2015 la Bucureşti şi Chişinău.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Alternosfera va susține un concert inedit la Sala Transilvania din Sibiu

Alternosfera, una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock din Republica Moldova, va susține un concert de proporții în Sala Transilvania din Sibiu. Evenimentul va avea loc în luna mai.

Publicat

pe

Alternosfera
Alternosfera │ FOTO: PR

Cunoscută publicului din Sibiu datorită prestațiilor sale de pe scenele marilor festivaluri de gen – ARTmania, FOCUS Festival - Alternosfera va susține pentru prima dată, după multă vreme, un concert dedicat în exclusivitate fanilor trupei. Concertul va avea loc sâmbătă, 7 mai, la Sala Transilvania din Sibiu și este încărcat de o importantă notă personală, după cum a declarat trupa:

Alternosfera: "Pregătim un show de proporții pentru evenimentul din 7 mai, care va avea loc în Sala Transilvania"

"De aproape două luni de zile, Sibiul a devenit acasă pentru 3 dintre cei 5 membri ai trupei noastre. Așadar, un concert în acest minunat oraș care ne-a primit cu brațele deschise este modul nostru de a mulțumi oamenilor extraordinari pe care i-am cunoscut aici.

Suntem obișnuiți să cântăm la marile festivaluri ale Sibiului – ARTmania, FOCUS Festival, însă un concert doar al nostru pentru publicul sibian nu am mai avut de mulți ani.

Pregătim un show de proporții pentru evenimentul din 7 mai, care va avea loc în Sala Transilvania.

Avem foarte puțin timp la dispoziție pentru a pregăti toate detaliile însă sperăm că entuziasmul nostru să fie molipsitor și pentru prietenii noștri care ne ascultă.

Alternosfera te cheamă!" - Alternosfera

Este știut faptul că prestaţia artistică a trupei, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se "Orașul 511", "Wamintirile", "Ploile nu vin", "Închisoarea albă", "Două Eve", "Mută", "Haosoleum", "Lucis", "Epizodia".

Prețuri bilete la concertul Alternosfera de la Sibiu:

  • Acces General (Earlybird) - 80 de lei
Citește în continuare

Concerte & turnee

Alternosfera concertează la Romexpo în iulie 2022 - Prețuri bilete

Alternosfera va susține anul acesta un concert de proporții la București. În luna iulie, trupa va urca pe scena de la Romexpo, evenimentul urmând să aibă loc în aer liber.

Publicat

pe

Alternosfera
Alternosfera

După o serie de concerte sold out la Arenele Romane, Alternosfera anunță un concert de o și mai mare anvergură. Pe 9 iulie 2022, trupa va concerta la Romexpo, în aer liber. Evenimentul va respecta normele epidemiologice în vigoare la data concertului.

Marcel Bostan, vocalistul și compozitorul principal al trupei, anunța în vara anului trecut că se lucrează la un nou material de studio, care va duce formația la un nivel și mai ridicat de profesionalism. Mixajul noului album este realizat de reputatul inginer de sunet Adrian Bushby, premiat cu două Grammy-uri, iar concertul de la Romexpo pare să anunțe lansarea acestui anticipat LP.

"Dragi prieteni, a fost multă liniște la noi pe pagina, dar nu și în activitatea trupei. Așadar… încet-încet o să începem să vă povestim tot ce am pus noi la cale în această perioadă!", a anunțat Alternosfera pe Facebook, indicând că show-ul de la Romexpo este doar prima dezvăluire dintr-o serie de surprize pe care trupa le-a pregătit.

Prețurile biletelor la concertul Alternosfera de la Romexpo:

Bilete se pun în vânzare începând cu 21 februarie la următoarele categorii de prețuri:

  • earlybird: Cat C - 79 lei, Cat B - 99 lei, Cat A - 129 lei (în fața scenei) - primele 500 de bilete
  • presale: Cat C - 89 lei, Cat B - 119 lei, Cat A - 149 lei (în fața scenei)
  • la intrare: Cat C - 100 lei, Cat B-  140 lei, Cat A - 180 lei (în fața scenei)

*la prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Info acces:

  • Accesul fanilor va fi permis în baza regulilor ce vor fi în vigoare la data respectiva. Există posibilitatea ca organizatorul să fie obligat de lege să vă solicite la intrare dovada unui test pentru COVID-19, a vaccinării sau a existenței anticorpilor.
  • Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar doi membri din formula iniţială, Marcel şi Marin. În primii ani, trupa și-a căutat tematica şi stilul, experimentând cu diverse instrumente, acumulând experiență și înregistrând primele demo-uri. Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP. În octombrie 2015, Alternosfera a lansat albumul "Haosoleum", ultima parte a tripticului "Epizodia".

Alternosfera a revenit în anul 2019 cu un nou album, "Arhitectul din Babel". Acesta este cel de-al șaselea lea material discografic și a fost prilejuit și de aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupei.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5