Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Publicul festivalului UNTOLDAbonamentele la UNTOLD 2019 devin accesibile publicului larg, fără înregistrare INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
Al Di Meola
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte

Videoclip oficial: Altar - Să vină un Înger

Altar a lansat o piesă cu o mare încărcătură emoțională, intitulată ”Să vină un Înger”. Mesajul versurilor este evidențiat prin coregrafia Allei Pop si a lui Adi Popa (Kid A), finaliști ai concursului "Românii au talent".

"Să vină un Înger" este o piesă compusă de basistul trupei ALTAR, Teo Peter Jr. Melodia este produsă de Paul Opriș de la Godmode Studio și mixată de Adam Whittaker, un producător englez ce a lucrat cu artiști precum Mark Ronson, Amy Winehouse și Lily Allen, dar și cu trupe românești ca Grimus, OCS, The Amsterdams și Luna Amară.

Alla Pop și Adi Popa (Kid A), finaliști ai concursului "Românii au talent", s-au alăturat formației pentru a da viață unui videoclip special pe care ALTAR îl dedică memoriei victimelor tragediei din clubul Colectiv. Filmările s-au desfășurat cu sprijinul Companiei Remarul 16 Februarie Cluj, videoclipul fiind realizat de Filip Gheorghe (Maximage).

Înființată în 1991 la Cluj-Napoca, formația ALTAR s-a impus încă de la primele apariții live, devenind în scurt timp un adevărat fenomen al rockului românesc.

Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol în istoria muzicii autohtone, lansând două EP-uri și cinci albume. Formația a susținut concerte atât în țară, cât și în străinătate, fiind nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate drept una dintre cele mai bune trupe rock românești.

Altar îi are în componență pe:

  • Andy Ghost - voce
  • Teo Peter, Jr.- chitară bas, voce
  • Damian Donca- chitară
  • Allen B. - tobe

Citește mai multe despre Altar
Videoclipuri cu Altar
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE