Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: alt DJ feat. The Motans - Subtitre

Colaborarea începutului de vară ne aduce un imn demn de The XX, "Subtitre". The Motans şi alt DJ au creat o piesă hipnotică, cu un videoclip pe măsură, ce include halucinaţii şi manechine ce prind viaţă. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

"Subtitre" este o melodie de mers cu maşina noaptea târziu, de meditaţie şi contemplare a abisului. Aceasta este prima piesă a lui alt DJ, cel puţin sub acest nume de scenă. Artistul era cunoscut şi ca Sergiu Istrati, aka Sasha Lopez şi e apreciat pentru multiple hituri din România, dar şi unele care au cucerit Europa. "Subtitre" este o coproducţie Cat Music şi Global Records, care combină versurile romantice cu un beat visător.

Sound-ul este un pop dance, cu un sample de chitară acustică, care trage ascultătorul spre un repeat pe malul mării la apus. alt DJ îşi explică noul nume de scenă astfel:

Am ales numele acesta pentru că reprezintă o parte din mine, un alt DJ. Mi-am propus ca odată cu acest proiect şi cu prima piesă lansată să deschid o serie de colaborări cu mai mulţi artişti din România, iar Denis, fiindu-mi un prieten foarte bun, a fost prima persoană la care m-am gândit. Sperăm să vă placă.

Denis Roabeş, aka The Motans a oferit detalii despre simbolistica noii sale creaţii şi mesajul său criptic:

"Subtitre" este o piesă despre o perioadă mai ciudată din viaţa unui om. Are foarte multe simboluri, mesaje ascunse, stări şi detalii complexe (atât piesa, cât şi videoclipul). Cu toate acestea, nu vreau să explic nimic din ce e relatat acolo. Fiecare persoană în parte va înţelege piesa în felul său sau ... nu o va înţelege deloc.

Vreau să le mulţumesc lui Sergiu Istrati şi Ivan Caragia pentru această colaborare minunată. De asemenea, lui Artur Corcodel care a lucrat la sunet şi desigur, ca de obicei, Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan, pentru acest clip care arată istoria piesei din alt unghi.

Piesa este compusă de către The Motans, alt DJ şi Ivan Caragia. De producţie s-au ocupat Ivan Caragia şi alt DJ, iar videoclipul cu iz de road movie este regizat de către Bogdan Păun şi produs de către NGM Creative şi Loops Production.

La mijlocul acestei luni The Motans lansa piesa "Mr. Tort", cu un video cu versuri, iar luna trecută am putut asculta colaborarea cu INNA, pe piesa "Pentru Că". Tot luna trecută Denis Roabeş îşi ducea proiectul muzical în turneu. E vorba de cel de promovare a albumului "My Gorgeous Drama Queens".

Sergiu Istrati (alt DJ) a înregistrat cu Ale Blake piese ca "Weekend", "Universe", "Girls Go La". Sub numele Sasha Lopez muzicianul a intrat în topurile din Chile, Cehia, Slovenia, Rusia, Italia şi Spania.

Citește mai multe despre alt DJSasha LopezThe Motans
Videoclipuri cu alt DJSasha LopezThe Motans
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE