Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Aloe Blacc - Can You Do This

Aloe Blacc îmbină umorul cu dansul în noul videoclip ”Can You Do This”. Piesa promovată este extrasă de pe albumul "Lift Your Spirit", regăsindu-se și pe coloana sonoră a filmului de comedie ”The Wedding Ringer”.
Urmărește-ne pe

Aloe Blacc, artistul care cucerea în 2010 topurile din UK cu piesa "I Need a Dollar", a revenit cu un videoclip nou. ”Can You Do This” promovează atât ultimul album Blacc, "Lift Your Spirit", cât și filmul de comedie ”The Wedding Ringer”, ce va avea premiera în cinematografele din SUA pe 16 ianuarie 2015. Pelicula îi are în distribuție pe Kaley Cuoco-Sweeting, Josh Gad, Kevin Hart.

Albumul "Lift Your Spirit", lansat în martie 2014, a urcat până pe poziția a 4-a în US Billboard 200 și până pe poziția a 5-a în UK Albums Chart. Discul include hitul "Wake Me Up", lansat împreună cu Avicii, și piesa "The Man", clasată pe prima poziție în UK Singles Chart.

Tracklist "Lift Your Spirit" - Aloe Blacc:

 1. "Wake Me Up"
 2. "The Man"
 3. "Soldier In the City"
 4. "Love Is the Answer"
 5. "Here Today"
 6. "Wanna Be With You"
 7. "Lift Your Spirit"
 8. "Red Velvet Seat"
 9. "Can You Do This"
 10. "Ticking Bomb"
 11. "Eyes of a Child"

Citește mai multe despre Aloe Blacc
Videoclipuri cu Aloe Blacc
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE