Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: ALMA - Out of Control

După ce a reușit să atingă succesul internațional în mai puțin de un an, ALMA, artista din Bulgaria în vârstă de 16 ani, lansează o nouă piesă - ”Out of Control”.

Noul single "Out of Control" pune în evidență talentul ALMEI de a combina o varietate de stiluri. Piesa este produsă împreună cu producatorul român Cristian Tarcea aka Monoir, care, inspirat de personalitatea ei și de aptitudinile sale vocale, a susținut-o pe tânăra artistă de la început.

Videoclipul piesei "Out of Control" o surprinde pe ALMA "zburând" și legănându-se deasupra orașului Sofia din Bulgaria. ALMA a refuzat prezența unei dubluri și a făcut chiar ea toate cascadoriile.

"Sunt fericită că "Out of Control" este lansat! M-am distrat mult la filmare, zburând, legănându-mă deasupra Sofiei. Îmi place să îmi asum riscuri. M-am simțit fantastic", a declarat artista.

Single-ul său de debut, "Perfect", a fost inclus imediat după lansare în playlistul canalului MTV din mai multe țări, inclusiv în episodul pilot MTV Live HD. De asemenea, a avut succes la radiouri din Polonia, Rusia, România, Grecia și Turcia. Videoclipul piesei "Perfect" a intrat în playlist-ul celui mai mare canal TV de muzică, VH1.

Cu cel de-al doilea single, "Don’t Know", ALMA a continuat să își consolideze statutul de artist. Piesa a fost prezentă în playlisturi mari din toată lumea, precum Spotify New Music Friday și Apple Music Best of the Week. Videoclipul piesei "Don’t Know" a fost difuzat la MTV Dance și MTV Russia cu feedback-uri impresionante.

Citește mai multe despre ALMA
Videoclipuri cu ALMA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE