Urmărește-ne în Social Media

ALMA - Out of Control

După ce a reușit să atingă succesul internațional în mai puțin de un an, ALMA, artista din Bulgaria în vârstă de 16 ani, lansează o nouă piesă - ”Out of Control”.

Noul single "Out of Control" pune în evidență talentul ALMEI de a combina o varietate de stiluri. Piesa este produsă împreună cu producatorul român Cristian Tarcea aka Monoir, care, inspirat de personalitatea ei și de aptitudinile sale vocale, a susținut-o pe tânăra artistă de la început.

Videoclipul piesei "Out of Control" o surprinde pe ALMA "zburând" și legănându-se deasupra orașului Sofia din Bulgaria. ALMA a refuzat prezența unei dubluri și a făcut chiar ea toate cascadoriile.

"Sunt fericită că "Out of Control" este lansat! M-am distrat mult la filmare, zburând, legănându-mă deasupra Sofiei. Îmi place să îmi asum riscuri. M-am simțit fantastic", a declarat artista.

Single-ul său de debut, "Perfect", a fost inclus imediat după lansare în playlistul canalului MTV din mai multe țări, inclusiv în episodul pilot MTV Live HD. De asemenea, a avut succes la radiouri din Polonia, Rusia, România, Grecia și Turcia. Videoclipul piesei "Perfect" a intrat în playlist-ul celui mai mare canal TV de muzică, VH1.

Cu cel de-al doilea single, "Don’t Know", ALMA a continuat să își consolideze statutul de artist. Piesa a fost prezentă în playlisturi mari din toată lumea, precum Spotify New Music Friday și Apple Music Best of the Week. Videoclipul piesei "Don’t Know" a fost difuzat la MTV Dance și MTV Russia cu feedback-uri impresionante.

PUBLICITATE
Comentarii