Urmărește-ne în Social Media

Alma Nicole - Val

Alma Nicole, finalista lui Tudor Chirilă la Vocea României 2018, a lansat o piesă nostalgică de sfârșit de vară. Melodia îi poartă semnătura, iar videoclipul a fost filmat de Ciprian Iacob în locații de poveste din Portugalia.

"Am compus "VAL" cu gândul că precum valurile, viața noastră este într-o continuă mișcare, ca un dans. Uneori apar desincronizări în poveștile pe care le trăim, dar ce-i val ca valul trece…muzica merge mai departe, iar noi ne continuăm drumul în încercarea de a fi sinceri cu noi înșine și de a nu-i răni pe ceilalți. Clipul este filmat de Ciprian Iacob în Portugalia și tot el semnează și producția muzicală. Nu am avut un scenariu în minte dinainte. Ne-am lăsat duși de val și a ieșit un clip montat în stilul filmărilor personale de vacanță. A fost minunat să descoperim atâtea locuri frumoase pentru videoclip. Haideți în călătorie !", a declarat Alma Nicole.

Actriță și muzician cu o experiență de peste 20 de ani, Alma Nicole a cântat în fața a milioane de telespectatori cu ocazia concursului Vocea României, unde a ajuns până în finala ediției din 2018. De atunci își concentrează tot timpul și creativitatea în muzică.

2020 a fost anul lansării primului său single - "The Reason". În luna septembrie, publicul a avut parte de o proiecție "first-look" a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clipul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.

În noiembrie a lansat piesa "Stuck to You", care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei. Au urmat "Tonight", "Amazing Grace", o reinterpretare aparte a celebrului "La Betleem colo'n jos" și multe altele.

Comentarii