Urmărește-ne în Social Media

Alma Nicole - The Power

Alma Nicole a lansat piesa "The Power", după povestea reală a unei supraviețuitoare a violenței domestice. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Alma Nicole s-a alăturat campaniei "Radioul Captiv" realizată de Cheil | Centrade pentru Asociația ANAIS. Coloana sonoră ce va acompania acest demers va fi alcătuită din 4 melodii noi, originale, compuse și interpretate de 5 artiste din România: Alma Nicole, Alexandra Stan, Norya, Lucia și Rockabella. Fiecare cântec este inspirat de o poveste reală a unei supraviețuitoare și poate fi ascultat pe canalul Spotify al Asociației ANAIS, intitulat "Puterea Eliberării". Poveștile supraviețuitoarelor pot fi citite sau ascultate pe site-ul dedicat proiectului, tot acolo unde se pot face și donații.

Având în vedere că în prima jumătate a anului 2022 s-a înregistrat o creștere a numărul cazurilor de violență în familie raportate autorităților, campania și-a propus să tragă un semnal de alarmă asupra acestui fenomen și să arate că este un subiect ce nu mai poate fi ignorat sau contestat.

"1 din 4 femei din România este victimă a violenței domestice și foarte puține reușesc să își recapete independența. Livia a avut puterea să evadeze, iar ultima mea piesă este despre ea. Sper să reușesc prin muzică să redau curajul și glasul victimelor reduse la tăcere de agresorii lor. Am pus mult suflet în această piesă și în videoclipul pe care îl găsiți pe Youtube, la fel și Ciprian Iacob, care semnează producția ei ", a declarat Alma Nicole.

Actriță și muzician cu o experiență de peste 20 de ani, Alma Nicole a cântat în fața a milioane de telespectatori cu ocazia concursului Vocea României, unde a ajuns până în finala ediției din 2018. De atunci își concentrează tot timpul și creativitatea în muzică.

2020 a fost anul lansării primului său single - "The Reason". În luna septembrie, publicul a avut parte de o proiecție "first-look" a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clipul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.

În noiembrie a aceluiași an a lansat piesa "Stuck to You", care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei. Au urmat "Tonight", "Amazing Grace", o reinterpretare aparte a celebrului "La Betleem colo'n jos", "You Are" sau "Val".

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED