Urmărește-ne în Social Media

Alma Nicole - La Betleem colo-n jos

În prag de sărbătoare, Alma Nicole a lansat o variantă a colindului "La Betleem colo-n joc". Compoziția muzicală este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

De Sf. Nicolae, fiind ea însăși sărbătorită, artista ne face un cadou muzical, reinterpretând colindul "La Betleem colo-n jos". Cu o orchestrație specială, gândită de Ciprian Iacob, noua variantă a colindului este plină de emoție și reușește să ajungă la sufletele ascultătorilor încă de la prima notă. "La Betleem colo-n jos" este însoțită de un videoclip regizat de Ionuț Rusu, și surprinde cu eleganță mesajul Sărbătorilor de iarnă și vocea caldă a Almei.

"Toate colindele sunt frumoase, dar mă impresionează profund cele care vorbesc despre adevăratul sens al Crăciunului. M-am întors la rădăcini și mi-am imaginat colindătorii de la casa străbunicilor vestind Nașterea Domnului", a declarat Alma Nicole.

Pe Alma Nicole o știți de la Vocea României 2018, unde a ajuns până în marea finală sub îndrumarea lui Tudor Chirilă. De atunci, Alma concertează și compune propriile piese pentru a ajunge la sufletele voastre, iar anul trecut a lansat și primele single-uri din carieră "The Reason", "Stuck to You", precum și o variantă cinematică a celebrei piese "Amazing Grace" - piese însoțite de clipuri pe care le găsiți pe canalul ei YouTube.

Comentarii