Urmărește-ne în Social Media

All Saints - This Is A War

Trupa All Saints a lansat videoclipul noului single ”This Is A War”. Piesa este inclusă pe albumul ”Red Flag”, apărut pe piață în luna aprilie.

Anul 2016 le readuce împreună pe fetele din All Saints. Mai mature și mai încrezătoare, Melanie Blatt, Shaznay Lewis, Nicole și Natalie Appleton au înregistrat cel de-al 4-lea album din carieră, ”Red Flag”, pe cont propriu, la un deceniu distanță de materialul anterior, ”Studio 1”.

”Cu siguranță simțim muzica altfel acum. Am ajuns într-o zonă de confort în ce privește sound-ul. Cred că avem mai multă încredere în noi acum, decât aveam înainte. Am făcut acest abum pe cont propriu: înainte exista mereu o a doua sau a treia persoană, cineva care ne ajuta să producem albumul sau ne punea în legătură cu diverse persoane din industrie. De data aceasta, întregul album era aproape gata, așa că am început să căutăm sponsori sau o casă de discuri. Să fii pe cont propriu e puțin intimidant, pentru că indiferent ce se întâmplă, tu ești responsabil”, a declarat Melanie într-un interviu acordat publicației The Guardian.

Natalie Appleton crede că nu se putea întâmpla ca această reunire să aibă loc într-un moment mai potrivit decât acesta.

”Nu ne-am propus să facem asta cu orice preț. S-a întâmplat natural, într-un moment cum nu se putea mai potrivit. Mi-a fost dor să-mi petrec timpul cu fetele. Mă simt fericită când sunt cu ele”, a mărturisit Natalie.

Albumul ”Red Flag” conține 12 piese, compuse de All Saints și produse în colaborare cu K-Gee, Fred Ball, Hutch, James Draper, The Invisible Men, The Rural Utters. De pe acest material au fost promovate piesele ”One Strike”, ”One Woman Man” și ”This Is A War”, ultima menționată fiind extrasă ca single.

“Această piesă (”This Is A War”) vorbește despre libertatea de a iubi. Ne referim aici la posibilitatea de a te căsători cu cine îți dorești și opțiunea de a-ți alege propriul destin, indiferent de ceea ce spun sau gândesc ceilalți”, a specificat Nicole pentru Hunger TV.

Piesa ”This Is A War” este acompaniată de un videoclip cinematic, regizat de Rankin.

PUBLICITATE
Comentarii