Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: All Saints - One Strike

All Saints revine după o pauză de nouă ani, cu un nou single "One Strike", al cărui videoclip îl puteţi urmări mai jos.

Trupa All Saints a revenit în forţă şi a lansat primul videoclip, după o pauză de nouă ani. Aşadar acestea ne surprind cu piesa "One Strike", al doilea single extras de pe viitorul album "Red Flag". Sursa de inspiraţie pentru acest cântec a fost divorţul lui Nicole Appleton, membră a trupei All Saints, de Liam Gallagher, solistul Oasis.

Primul single de după revenire a fost "One Shot", pe care l-au făcut cunoscut publicului luna trecută. Acesta va fi inclus pe noul album, pe care All Saints îl va lansa pe 8 aprilie.

Trupa a trecut prin mai multe pauze, însă în tot acest timp piesele artistelor s-au vândut în peste 12 milioane de copii.

Citește mai multe despre All Saints
Videoclipuri cu All Saints
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE