Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: All Saints - Love Lasts Forever

După albumul surpriză lansat în 2016, All Saints anunță un nou disc, intitulat ”Testament”. Primul single extras se numește ”Love Lasts Forever” și este acompaniat de un videoclip în care Melanie Blatt, Shaznay Lewis, Nicole și Natalie Appleton ne arată cât de bune prietene sunt.

Reunirea fetelor de la All Saints merge mai departe cu un nou disc și un prim single extras. Noua melodie se numește ”Love Lasts Forever” și are un videoclip înduioșător, ce ne arată că prietenia adevărată rezistă probei timpului.

Discul nou al fetelor se numește ”Testament”, conține 13 piese noi, și va fi lansat anul acesta, pe 17 iulie.

Tracklist ”Testament” - All Saints:

 1. Who Do You Love
 2. Three Four
 3. Love Lasts Forever
 4. Nowhere to Hide (Interlude)
 5. No Issues
 6. After All
 7. I Would
 8. Don't Look Over Your Shoulder
 9. Fumes
 10. Testament In Motion
 11. Breathe and Let Go (Interlude)
 12. Glorious
 13. Footprints

Anul 2016 le-a readus împreună pe fetele din All Saints. Mai mature și mai încrezătoare, Melanie Blatt, Shaznay Lewis, Nicole și Natalie Appleton lansau atunci cel de-al 4-lea album din carieră, ”Red Flag”, pe cont propriu, la un deceniu distanță de materialul anterior, ”Studio 1”.

”Cu siguranță simțim muzica altfel acum. Am ajuns într-o zonă de confort în ce privește sound-ul. Cred că avem mai multă încredere în noi acum, decât aveam înainte. Am făcut acest abum pe cont propriu: înainte exista mereu o a doua sau a treia persoană, cineva care ne ajuta să producem albumul sau ne punea în legătură cu diverse persoane din industrie. De data aceasta, întregul album era aproape gata, așa că am început să căutăm sponsori sau o casă de discuri. Să fii pe cont propriu e puțin intimidant, pentru că indiferent ce se întâmplă, tu ești responsabil”, declara Melanie într-un interviu acordat publicației The Guardian.

De pe albumul ”Red Flag” a fost extrase single-uri precum "One Strike" și "One Woman Man".

Citește mai multe despre All Saints
Videoclipuri cu All Saints
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE