Urmărește-ne în Social Media

Alira Mun - Vis Lucid

Vocalista și producătoarea Alira Mun a lansat un nou single cu ecouri personale. Piesa "Vis Lucid" dispune de un videoclip învăluit într-o atmosferă cinematică, realizat de Maria Blaga. Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

"Vis Lucid" este un melanj sonor captivant de Electronic Dance Music și Electro-Industrial ce reușește să creeze o atmosferă care transpune ascultătorii în stări și situații din cele mai variate. Pe cât de încărcată emoțional este linia melodică, pe atât de mult te îndeamnă la mișcare și dans secțiunea ritmică.

"Piesa <<Vis Lucid>> a pornit de la un vis recurent din copilărie. Era un vis în care cădeam la nesfârșit, de pe o stâncă, în gol, și nu atingeam niciodată solul", a declarat Alira Mun.

Videoclipul care însoțește piesa "Vis Lucid" este o dovadă de personalitate artistică desăvârșită venită din partea Mariei Blaga care a reușit să așeze conceptul Alirei într-un univers vizual de-a dreptul captivant.

"Primul meu contact cu arta Mariei a fost pe Instagram. I-am admirat vulnerabilitatea, sensibilitatea și atenția la detalii. Un an mai târziu, am avut șansa să o cunosc și atunci am fost sigură că suntem compatibile și că rezonăm pe multe planuri artistice.

La prima noastră întâlnire, am invitat-o să lucrăm împreună la videoclipul <<Eclipsa>> și rezultatul a fost încântător. Am devenit prietene apropiate și am decis să ne continuăm colaborarea", a adăugat Alira Mun.

Modul inovator prin care Alira Mun reușește să-și exprime creativitate transcende genul și transformă o muzică ce poate părea impersonală în structuri sonore care cu ușurință pot fi numite electro-poeme. Artista reușește să transmită prin creațiile ei o energie unică pentru scena muzicală din România, șlefuindu-și în acest fel un stil propriu, inconfundabil, la care lucrează de mai bine de 5 ani.

Comentarii