Urmărește-ne în Social Media

Alira Mun - Spațiu

Alira Mun, artista cu o viziune aparte ce-și scrie și produce singură muzica, a lansat videoclipul unei noi piese, intitulate ”Spațiu”. Vizualul a fost filmat la Parcul Dendrologic Bazoș, Alira Mun semnând și regia.

Alira Mun este o vocalistă foarte expresivă și o producătoare de muzică electronică din Timișoara, care în ultimii trei ani a oferit un flux constant de single-uri care gravitează, într-un mod unic, prin și dincolo de universurile techno și IDM, pe orbite ambient și industriale. Aflată într-o călătorie de cunoaștere și devenire, Alira Mun invită și învăluie publicul în atmosfere cinematice, profunde și sensibile, abisale și încântătoare.

"Spațiu" a fost filmat în Parcul Dendrologic Bazoș, rezigat de Alira Mun, filmat de Flavius Mărușcă și editat de Cristian Văduva, iar mixajul și mastering-ul audio au fost realizate de Attila Lukinich.

Alira Mun este unul dintre acei puţini artişti din scena românească de muzică electronică ce reuşesc să ȋşi exprime viziunea în mod unitar: de la concept și compoziție până la imagine și producție.

Publicat

pe

Comentarii