Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Aliona Moon - Loc pentru dragoste

Finalista lui Smiley din cel de-al 4-lea sezon ”Vocea României”, Aliona Moon, a lansat prima piesă în colaborare cu HaHaHa Production. Melodia se numește ”Loc pentru dragoste” și beneficiază de un videoclip regizat de SpoialaBrothers.

Aliona Munteanu (Moon) a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2013. Nu își mai amintește exact când a început să cânte, dar știe cu certitudine că mama sa i-a insuflat această pasiune. ”Dacă aveam posibilități materiale mai mari, cu siguranță eram mai cunoscută”, a mărturisit Aliona într-un interviu, fiind convinsă că promovarea este extrem de importantă pentru orice artist. Părinții au încurajat-o mereu să-și urmeze visul, făcând adeseori sacrificii pentru a-i asigura condițiile necesare unei cariere de succes.

În 2014, Aliona a reușit să impresioneze juriul și publicul român cu vocea sa inconfundabilă, ajungând până în finala celui de-al patrulea sezon de „Vocea României”, în echipa lui Smiley. Colaborarea dintre cei doi a continuat și după concurs, Aliona făcând parte acum din echipa HaHaHa Production. Prima piesă lansată prin intermediul casei de producție a lui Smiley este ”Loc pentru dragoste”, o melodie ce face parte din campania #maimusic, în cadrul căreia artiști ai HaHaHa Production lansează câte o piesă nouă în fiecare zi a lunii mai.

„<Loc pentru dragoste> e o piesă de încurajare pentru cei care cred că este normal să mai poarte cu ei sentimentele unei iubiri eșuate. Este un cântec care expune în mod complet pozitivul din mine și dorința de a susține oamenii atunci când au nevoie. Mi-am dat seama că Smiley știe foarte bine să citească o persoană înainte de a-i compune o piesă”, a declarat Aliona.

Citește mai multe despre Aliona Moon
Videoclipuri cu Aliona Moon
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE