Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Alina Mocanu - Venus

A cucerit publicul în cadrul X Factor anul trecut, iar acum, Alina Mocanu lansează primul single din carieră, "Venus". Cu această ocazie am stat puțin de vorbă cu artista despre iubire, pasiuni și vulnerabilitate.

Piesa “Venus” este însoțită de un videoclip "cosmic", în regia lui SAN, ce transpune în imagini o lume în care sentimentele prind viață. Videoclipul este disponibil pe canalul de YouTube Cat Music și pe toate platformele digitale de streaming. Muzica și textul sunt compuse de către Theea Miculescu, iar piesa este produsă de către Zagga și Cătălin Tamazlicaru în studioul Nomad Music. Artista spune că îi place foarte mult cum a ieșit piesa și își dorește să o simtă toată lumea așa cum o simte și ea.

"Venus este despre o fată, aflată într-o relație toxică. Relația nu merge, el nu o acceptă așa cum este, așa că îl părăsește. Niciodată nu trebuie să trăieșți în compromis. Sigur, relațiile se clădesc în timp, fiecare dintre parteneri trebuie să facă anumite compromisuri pentru ca lucrurile să meargă, dar dacă simți că relația nu are niciun viitor, că te trage în direcția greșită, trebuie să știi să renunți.

Deși este abia la începutul carierei, cântăreața și-ar dori să colaboreze cu Carla's Dreams și să intre în studio cu nume mari precum Rihanna, Beyonce, Justin Timberlake sau Jason Derulo

Artista a filmat peste 24 de ore pentru videoclip în București.

“Clipul a fost experiența vieții mele. Nu mă așteptăm să fie atâția oameni acolo, pentru mine. M-au tratat toți foarte bine și mi-au suportat emoțiile și faptul că voiam să trag unele cadre singură, fără echipa de producție :). A fost o oboseală plăcută și le mulțumesc sincer tuturor oamenilor care mă ascultă și îi iubesc de nu mai pot”, mărturisește artista.

Născută în Focșani, Alina Mocanu a început să cânte din perioada grădiniței, unde a mers la numeroase concursuri, iar câțiva ani mai târziu, a început să studieze vioara. Nu după mult timp, Alina a învățat singură să cânte la pian.

"Pasiunea pentru muzică am moștenit-o de la părinții mei. Sunt niște oamenii deosebiți, nu pentru faptul că sunt nevăzători, ci datorită faptului că m-au crescut cu iubire și au încercat să facă în așa fel încât să nu-mi lipsească nimic. Îi iubesc foarte mult și le mulțumesc pentru susținere. Mama cânta la chitară, iar tata la acordeon și pian. Am crescut cu muzică în casă și era normal să-mi placă. Pot să spun că nu a existat niciun moment în care muzica să nu fie parte din viață mea. Se spune că muzica este limba sentimentelor și este foarte adevărat. Orice sentiment poate fi exprimat mai bine prin muzică - dragoste, bucurie, tristețe, despărțire, regăsire.

Despre iubire, Alina spune că "mișcă lumea, dărâmă și clădește imperii".

"Eu iubesc orice e frumos. Știu doar că iubirea îmi generează toate acțiunile în viață și n-aș putea să spun exact ce înseamnă, dar este ceva vital pentru toți oamenii."

Dacă în anul 2016 a ajuns până în etapa duelurilor în cadrul show-ului “Vocea României”, unde a fost în echipa Loredanei Groza, un an mai târziu, în 2017, a ajuns până în semifinala X Factor, unde a făcut parte din echipa Deliei.

Despre experiența X Factor, Alina Mocanu a declarat pentru InfoMusic:

"Am învățat foarte multe lucruri la X Factor. Am învățat cum să am grijă de vocea mea, cum să lucrez sub presiune, să îmi stăpânesc emoțiile. Cel mai important, am învățat că sunt vulnerabilă și să accept asta. A fost o experiență extraordinară, o energie pozitivă fantastică. M-am împrietenit cu foarte multă lume și, deși pare un clișeu, s-a creat o adevărată familie.

Chiar dacă muzica se află pe primul loc, Alina mai are și alte pasiuni precum teatrul, makeup-up, echitația sau… gătitul!

"Sunt de părere că pasiunile nu ți le descoperi. Pur și simplu, te naști cu ele. De mică îmi plăcea să mă machiez și să machiez alte persoane, iar în prezent, asta fac. Îmi place să gătesc și gătesc orice, de la ciorbe până la deserturi. Vreau să ajung odată la “Chefi la cuțite”. :)

O fire creativă, Alina Mocanu se lasă inspirată de tot ceea ce o înconjoară și din stiluri muzicale diferite precum rock, pop, jazz, blues, soul, raggae, folclor sau rap.

"Creez linii și versuri zilnic. E ceva natural. Dacă ești un om creativ, faci artă din orice, iar eu merg pe principiul what's bad for your heart, is good for your art. Până la urmă, muzica pe care o asculți depinde de ceea ce simți în acel moment."

Citește mai multe despre Alina Mocanu
Videoclipuri cu Alina Mocanu
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE