Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Alina Eremia x NANE - BRB

Alina Eremia rămâne aproape de fani în această perioada în care se stă acasă și a lansat o piesă în colaborare cu Nane. Materialul este disponibil în articol.

Gândită inițial ca o piesă de club și distracție cu prietenii, ceea ce arată și versurile, noua colaborare  Alina Eremia & Nane a fost rapid regândită și transformată într-un mare party online adaptat situației actuale.

"Discutam cu Nane să facem o colaborare de acum 2 ani. În urmă cu câteva luni, am intrat în studio și piesa <<BRB>> a ieșit din prima sesiune. A fost vibe-ul potrivit, ne-am completat bine pe partea de songwriting, iar la producție, Costi Dominteanu (4You) și Alex Cotoi au făcut o treabă minunată. A decurs super natural. De atunci circulau veștile că pandemia se va răspândi, așa că am regândit conceptul de party de club și am dat cea mai cool petrecere online! În videoclipul piesei, am recreat atmosfera de club acasă și am rugat câțiva oameni care îmi sunt dragi să ni se alăture, din sufrageria lor. Împreuna cu Alex Mureșan și Raluca Netca, cu care am colaborat pentru clip, am redat realitatea actuală. Așa că, eu sper cât mai mulți oameni să dea join in și să intre în atmosfera piesei", a spus Alina Eremia.

"BRB" este o invitație la un party online la care poate participa oricine are un telefon sau un laptop, din propria sufragerie. Fanii sunt invitați să dea join in și să se distreze alături de prietenii celor doi: artiști, influenceri, vloggeri sau fotografi.

"Îmi doream foarte mult să fac o piesă cu Alina Eremia și pe care să o lansăm, spun asta pentru că în trecut am mai făcut piese împreună în diverse sesiuni, dar care nu au apucat să fie lansate. Erau piese marfă, însă cred că pe cele pe care le-am făcut acum sunt și mai marfă. <<BRB>> este o piesă care a ieșit în urma unei sesiuni pe care am avut-o cu Alina în urmă cu aproximativ două luni. Am lucrat foarte ușor cu ea, mă sparge ca artistă, îmi place foarte mult timbrul ei, este o fată cu care lucrez foarte ușor, o artistă cu care am chimie, căci majoritatea pieselor pe care le-am făcut împreună au ieșit foarte, foarte repede. Asta înseamnă că ne plac aceleași lucruri sau că avem aceleași gusturi muzicale. Ar mai fi de menționat că, de fiecare dată când fac sesiuni de writing cu Alina sau doar producing, simt nevoia să o atrag mai mult într-o zonă de r'n'b decât într-o zonă de pop", a declarat Nane.

 

Citește mai multe despre Alina EremiaNane
Videoclipuri cu Alina EremiaNane
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE