Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Alina Eremia - Rujul meu

Alina Eremia vrea să ne schimbe playlisturile în acest weekend și ne surprinde cu un nou single - „Rujul meu”, care vine însoțit de un videoclip colorat, regizat de Bogdan Daragiu.

Alina Eremia ne anunță că are un sărut colorat în noul ei single „Rujul meu”, produs de Liviu Teodorescu și Robert Toma. Piesa vine însoțită de un videoclip energic, regizat de Bogdan Daragiu,  în care Alina apare în diferite ipostaze alături de multe rujuri.

Weekendul vine cu schimbări pentru playlisturi. Ia-ți zâmbetul la purtător și#SarutaColorat în această toamnă. Rujul meu este o piesă cu un vibe pozitiv și le mulțumesc lui Liviu Teodorescu și Robert Toma pentru soundul funk.”, a declarat Alina Eremia pe pagina sa de facebook.

Cel mai recent single al Alinei Eremia este „De ce ne îndrăgostim”, lansat în luna mai, iar acesta are deja peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Alina Eremia a ajuns în atenția publicului datorită serialului „Pariu cu viața”, dar și prin hituri precum „Original”, „Cum se face”, „Când luminile se sting” sau „A fost o nebunie”.

 

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE