Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Alina Eremia - Rujul meu

Alina Eremia vrea să ne schimbe playlisturile în acest weekend și ne surprinde cu un nou single - „Rujul meu”, care vine însoțit de un videoclip colorat, regizat de Bogdan Daragiu.

Alina Eremia ne anunță că are un sărut colorat în noul ei single „Rujul meu”, produs de Liviu Teodorescu și Robert Toma. Piesa vine însoțită de un videoclip energic, regizat de Bogdan Daragiu,  în care Alina apare în diferite ipostaze alături de multe rujuri.

Weekendul vine cu schimbări pentru playlisturi. Ia-ți zâmbetul la purtător și#SarutaColorat în această toamnă. Rujul meu este o piesă cu un vibe pozitiv și le mulțumesc lui Liviu Teodorescu și Robert Toma pentru soundul funk.”, a declarat Alina Eremia pe pagina sa de facebook.

Cel mai recent single al Alinei Eremia este „De ce ne îndrăgostim”, lansat în luna mai, iar acesta are deja peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Alina Eremia a ajuns în atenția publicului datorită serialului „Pariu cu viața”, dar și prin hituri precum „Original”, „Cum se face”, „Când luminile se sting” sau „A fost o nebunie”.

 

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE