Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Alina Eremia - Poartă-mă

Alina Eremia a lansat de Ziua Îndrăgostiților o piesă de dragoste, intitulată ”Poartă-mă”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Dan Petcan.

”Februarie este despre iubire, iar de Valentine's Day vreau să fiu mesagerul vostru pentru persoana iubită. Pentru că dragostea o "porți" cu tine oriunde ai fi, îmi doresc ca noul meu single "Poartă-mă" să ajungă la inimile voastre! Share the love!” - Alina Eremia

Noul single ”Poartă-mă” a fost compus de Irina Rimes. Piesa este orchestrată de Alex Cotoi și Sava Constantin (Dj Sava). Pentru videoclip, Alina Eremia a colaborat cu Dan Petcan, regizorul care semnează și clipul anterior al artistei, ”Vorbe pe dos”.

Încă de mică Alina Eremia și-a făcut demonstrat talentul, reprezentând România la Eurovision Junior cu piesa „Țurai”. În 2011, Alina a fost aleasă, în urma unui casting, să facă parte din LaLa Band  și în același timp, să fie protagonista serialului “Pariu cu Viața”, difuzat pe PRO TV. Din 2012, ea a decis să se ocupe de cariera solo și a lansat single-uri precum „Tu ești vara mea”, „În dreapta ta”, „Cum se face”,  ”Când luminile se sting”, ”Played You” și ”A fost o nebunie”.

Anul trecut, Alina a lansat 4 single-uri: ”Rujul meu”, ”De ce ne îndrăgostim”, ”Vorbe pe dos” și ”Dulce Amar”, în colaborare cu DJ Sava și What's Up .

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE