Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Alina Eremia - Poartă-mă

Alina Eremia a lansat de Ziua Îndrăgostiților o piesă de dragoste, intitulată ”Poartă-mă”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Dan Petcan.

”Februarie este despre iubire, iar de Valentine's Day vreau să fiu mesagerul vostru pentru persoana iubită. Pentru că dragostea o "porți" cu tine oriunde ai fi, îmi doresc ca noul meu single "Poartă-mă" să ajungă la inimile voastre! Share the love!” - Alina Eremia

Noul single ”Poartă-mă” a fost compus de Irina Rimes. Piesa este orchestrată de Alex Cotoi și Sava Constantin (Dj Sava). Pentru videoclip, Alina Eremia a colaborat cu Dan Petcan, regizorul care semnează și clipul anterior al artistei, ”Vorbe pe dos”.

Încă de mică Alina Eremia și-a făcut demonstrat talentul, reprezentând România la Eurovision Junior cu piesa „Țurai”. În 2011, Alina a fost aleasă, în urma unui casting, să facă parte din LaLa Band  și în același timp, să fie protagonista serialului “Pariu cu Viața”, difuzat pe PRO TV. Din 2012, ea a decis să se ocupe de cariera solo și a lansat single-uri precum „Tu ești vara mea”, „În dreapta ta”, „Cum se face”,  ”Când luminile se sting”, ”Played You” și ”A fost o nebunie”.

Anul trecut, Alina a lansat 4 single-uri: ”Rujul meu”, ”De ce ne îndrăgostim”, ”Vorbe pe dos” și ”Dulce Amar”, în colaborare cu DJ Sava și What's Up .

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE