Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Videoclip oficial: Alina Eremia - Original

Alina Eremia a lansat videoclipul noului single ”Original”. Piesa este compusă de Alina împreună cu Dorian Oswin(Ionescu Ovidiu Dorin) și Mihai Gruia, regia clipului fiind semnată de Bogdan Daragiu.

Alina Eremia și-a serbat de curând ziua de naștere și a dorit, cu această ocazie, să facă o surpriză fanilor ei. Artista a lansat o nouă piesă, intitulată ”Original”, ce vine acompaniată de un videoclip în regia lui Bogdan Daragiu.

"Surpriza mea muzicală pentru voi este aici! Vă mulțumesc dragilor că sunteți într-un număr atât de mare alături de mine! Vă iubesc!", a scris Alina pe pagina sa de Facebook.

Piesa ”Original” este compusă de Alina împreună cu Dorian Oswin(Ionescu Ovidiu Dorin) și Mihai Gruia, versurile fiind semnate chiar de artistă.

Încă de mică Alina Eremia și-a făcut demonstrat talentul, reprezentând România la Eurovision Junior cu piesa „Țurai”. În 2011, Alina a fost aleasă, în urma unui casting, să facă parte din LaLa Band  și în același timp, să fie protagonista serialului “Pariu cu Viața”, difuzat pe PRO TV. Din 2012, ea a decis să se ocupe de cariera solo și a lansat single-uri precum „Tu ești vara mea”, „În dreapta ta” și „Cum se face”,  ”Când luminile se sting”, ”Played You” și ”A fost o nebunie”.

Anul acesta, Alina a lansat și două colaborări: cu fratele său, Mircea Eremia, pentru piesa ”Ilegal”, și cu Rashid, pentru piesa ”Filme”.

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE