Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Alina Eremia - Original

Alina Eremia a lansat videoclipul noului single ”Original”. Piesa este compusă de Alina împreună cu Dorian Oswin(Ionescu Ovidiu Dorin) și Mihai Gruia, regia clipului fiind semnată de Bogdan Daragiu.

Alina Eremia și-a serbat de curând ziua de naștere și a dorit, cu această ocazie, să facă o surpriză fanilor ei. Artista a lansat o nouă piesă, intitulată ”Original”, ce vine acompaniată de un videoclip în regia lui Bogdan Daragiu.

"Surpriza mea muzicală pentru voi este aici! Vă mulțumesc dragilor că sunteți într-un număr atât de mare alături de mine! Vă iubesc!", a scris Alina pe pagina sa de Facebook.

Piesa ”Original” este compusă de Alina împreună cu Dorian Oswin(Ionescu Ovidiu Dorin) și Mihai Gruia, versurile fiind semnate chiar de artistă.

Încă de mică Alina Eremia și-a făcut demonstrat talentul, reprezentând România la Eurovision Junior cu piesa „Țurai”. În 2011, Alina a fost aleasă, în urma unui casting, să facă parte din LaLa Band  și în același timp, să fie protagonista serialului “Pariu cu Viața”, difuzat pe PRO TV. Din 2012, ea a decis să se ocupe de cariera solo și a lansat single-uri precum „Tu ești vara mea”, „În dreapta ta” și „Cum se face”,  ”Când luminile se sting”, ”Played You” și ”A fost o nebunie”.

Anul acesta, Alina a lansat și două colaborări: cu fratele său, Mircea Eremia, pentru piesa ”Ilegal”, și cu Rashid, pentru piesa ”Filme”.

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE