Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Alina Eremia - Original

Alina Eremia a lansat videoclipul noului single ”Original”. Piesa este compusă de Alina împreună cu Dorian Oswin(Ionescu Ovidiu Dorin) și Mihai Gruia, regia clipului fiind semnată de Bogdan Daragiu.

Alina Eremia și-a serbat de curând ziua de naștere și a dorit, cu această ocazie, să facă o surpriză fanilor ei. Artista a lansat o nouă piesă, intitulată ”Original”, ce vine acompaniată de un videoclip în regia lui Bogdan Daragiu.

"Surpriza mea muzicală pentru voi este aici! Vă mulțumesc dragilor că sunteți într-un număr atât de mare alături de mine! Vă iubesc!", a scris Alina pe pagina sa de Facebook.

Piesa ”Original” este compusă de Alina împreună cu Dorian Oswin(Ionescu Ovidiu Dorin) și Mihai Gruia, versurile fiind semnate chiar de artistă.

Încă de mică Alina Eremia și-a făcut demonstrat talentul, reprezentând România la Eurovision Junior cu piesa „Țurai”. În 2011, Alina a fost aleasă, în urma unui casting, să facă parte din LaLa Band  și în același timp, să fie protagonista serialului “Pariu cu Viața”, difuzat pe PRO TV. Din 2012, ea a decis să se ocupe de cariera solo și a lansat single-uri precum „Tu ești vara mea”, „În dreapta ta” și „Cum se face”,  ”Când luminile se sting”, ”Played You” și ”A fost o nebunie”.

Anul acesta, Alina a lansat și două colaborări: cu fratele său, Mircea Eremia, pentru piesa ”Ilegal”, și cu Rashid, pentru piesa ”Filme”.

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE