Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Videoclip oficial: Alina Eremia - Noi

Alina Eremia a lansat o piesă de dragoste cu un mesaj extrem de personal. În versurile piesei "Noi", artista își spune povestea de iubire, pe care a trăit-o vreme de ani buni ascunsă de ochii presei. În videoclip, Alina apare alături de iubitul ei, Edi Barbu.

Piesa "Noi" este compusă de Alina Eremia împreună cu Alex Pelin și Alexandru Turcu, chitaristul din trupa Deliei.

""Noi" e sus pe Youtube și pe toate platformele de streaming. E o piesă specială pentru mine și sper să devină una specială și pentru voi. Iar dacă vă place mult, dați share piesei și oamenilor apropriați! Love!

Mulțumesc întregii echipe pentru implicare", a transmis Alina Eremia.

Videoclipul melodiei este transpunerea vizuală a metaforei din versuri. "Ai pus sărutul tău pe ochii mei închiși / Să nu mă tem de răsărit / La început de noi", spune Alina, frica începutului de relație fiind reprezentată în clip de frânghiile ce o țin captivă, eliberarea fiind transpusă vizual prin sărutul primit de la iubitului ei, Edi Barbu.

Regia videoclipului "Noi" este semnată de Bogdan Păun. DOP este Alex Mureșan, iar scenariul este semnat de Andra Marta & Cristina Poszet.

Evoluția Alinei Eremia

Încă de mică, Alina Eremia și-a făcut demonstrat talentul, reprezentând România la Eurovision Junior cu "Țurai". În 2011, Alina a fost aleasă, în urma unui casting, să facă parte din LaLa Band și, în același timp, să fie protagonista serialului "Pariu cu Viața". Din 2012, ea a decis să se ocupe de cariera solo și a lansat numeroase piese ce au devenit hituri.

Printre cele mai îndrăgite și apreciate melodii ale artistei se numără: "A fost o nebunie", "Doar noi" feat. Mark Stam, "Tatuaj", "Poartă-mă", "De sticlă", "Vorbe pe dos", "69".

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE