Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

Videoclip oficial: Alina Eremia feat. NOSFE - Filme cu Noi

Anul începe în forță pentru Alina Eremia, cu un featuring neașteptat pentru piesa “Filme cu Noi” în colaborare cu Nosfe. Cu un sound atipic pentru industria muzicală din România, cei doi aduc ritmurile de moombahton în difuzoarele boxelor.

Colaborarea cu NOSFE a venit în mod organic și împletește perfect stilul muzical reprezentativ pentru cei doi artiști:

„Single-ul <Filme cu noi> vorbește despre o relație care nu s-a consumat pe deplin. El este încă dependent de ea și o caută în fiecare fată pe care o întâlnește, iar ea vrea să se desprindă dintr-o poveste toxică. Îmi place să ies din zona mea de confort și să aduc și alt flavour în muzica mea!”, a declarat Alina.

Cu un vibe extrem de senzual și cu ritmuri care ne duc mai aproape de vară, “Filme cu Noi” te va face să dansezi în club sau la petreceri. Coregrafia din clip îmbină o serie de stiluri de dans care completează perfect mesajul piesei.

„De când așteptam să iasă clipul asta! Era nevoie de un vibe atât de sexy în România! Vă pupă unchiu!” a declarat Nosfe.

Piesa a fost compusă la SEEK MUSIC, de către Alina împreună cu Nosfe, Killa Fonic și Liviu Teodorescu; Lu-K Beats fiind cel care semnează producția piesei.

„Piesa vine cu multă atitudine! Eu și Nosfe suntem la a două colaborare și mă bucur că și-a pus amprenta. Clipul este regizat de San, are super energie și evident că dansul nu putea să lipsească”, a încheiat artista.

Alina Eremia a devenit cunoscută publicului prin intermediul serialului „Pariu cu viața”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din cariera solo, „With Or Without You”, urmat de piesă „Tu ești vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toată țară. De asemenea, piesele „Cum se face”, „Când luminile se sting” și „Dulce Amar” s-au bucurat de un real succes. În anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul „Poartă-mă”. Anul 2018 a venit cu melodiile “Doar Noi” și “Tatuaj”, tot către finalul anului trecut Alina Eremia a lansat în Rusia piesa “Love & Lover”, în colaborare cu Rudenko și Dominique Young Unique.

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE