Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Videoclip oficial: Alina Eremia feat. Mark Stam - Doar noi

Alina Eremia cântă şi dansează alături de Mark Stam în videoclipul piesei "Doar noi". Cu mişcări de dans care ar face-o geloasă şi pe Maddie Ziegler, artiştii se unduiesc pe beat-urile acestui nou single. Vă invităm să vizionaţi clipul mai jos.

Alina Eremia a început anul 2018 prin colaborarea de succes cu Monoir, "Freeze". Acum artista cantă alături de Mark Stam pe noul release "Doar noi", care vine la fix de Ziua Îndrăgostiţilor. Mark Stam este un compozitor şi cântăreţ de peste Prut, care a lansat iniţial o versiune solo a acestei piese. Ceea ce vedem acum este o variantă regândită, care pune în evidenţă vocea Alinei Eremia.

Chimia celor doi face din această melodie una cu mai multă însemnătate pentru îndrăgostiţi. Cei doi se unduiesc într-un decor de casă veche şi clasică, în faţa unei oglinzi de epocă. Dansează cu pasiune, de parcă nu i-ar privi nimeni, pe un fundal de pian şi chitară electrică mixata până la transformare radicală. Cei doi sfidează fizica, dansând şi pe orizontală, pe podea, ca doi copii care descoperă prima oară gimnastica.

Spre final piesa este amplificată şi potenţată de o chitară electrică senzuală. Cei doi încheie acest tribut pentru dragoste ţinându-se de mână. "Doar Noi" este compusă de către Mark, iar textul este scris de către Irina Kupko. De producţie s-a ocupat Mark Stam, dar şi Marco & Seba. Clipul a fost regizat de către Spoială Brothers şi a implicat 26 de ore de filmări la temperaturi scăzute.

Alina Eremia devenea cunoscută publicului prin serialul "Pariu cu viaţa", iar cariera muzicală a început alături de Lala Band. În 2012 se lansa în activitatea solo prin piesa "With or without you". Primul album de studio al muzicianei, "360" sosea anul trecut, incluzând o colaborare cu Grasu XXL . Tânăra a fost prezentatoare la Media Music Awards 2017, acolo unde fanii săi activi în social media au câştigat premiul "Best Fan".

Mark Stam este un artist autodidact din Republica Moldova, care a studiat dansurile sportive de la vârsta de 8 ani. Are doar 20 de ani şi ştie să cânte la chitară, pian şi a deprins tehnica vocală singur din clipuri de pe Internet.

Citește mai multe despre Alina EremiaMark Stam
Videoclipuri cu Alina EremiaMark Stam
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE