Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Alina Eremia feat Grasu XXL – Îmi dai curaj

Alina Eremia îşi prefaţează concertul de pe 1 noiembrie cu o piesă nouă, "Îmi dai curaj", realizată în colaborare cu Grasu XXL. Această melodie are probabil cel mai bun negativ al toamnei, lucrat cu mare atenţie la detalii.

O piesă despre curajul de a-ţi asculta inima, "Îmi dai curaj" a fost prefaţată de postări în social media realizate de Alina Eremia. De regia acestui clip alb-negru s-a ocupat Ionuţ Trandafir, iar cu mixajul excelent al piesei a fost responsabil Grasu XXL. Alina Eremia şi Grasu XXL se plimbă printre structuri monolitice uriaşe, cu figuri de eroi, adevărate piramide moderne în acest clip.

Printre firidele şi nişele structurilor pătrund razele de soare dând puţină "culoare" acestei creaţii monocrome. În fundal se aude un solo de chitară cu mult ecou, mixat cu atenţie şi combinat cu un sintetizator care îşi "picură" notele înainte de refren. Alina Eremia cântă despre o persoană specială care îi dă curaj, iar Grasu XXL e pe flow cu versuri despre puterea de a crede în tine, dar şi capacitatea de a primi încredere de la cel drag.

Alina Eremia a postat pe social media crâmpeie din clip, etalându-şi extensiile de păr şi ţinutele ce apar în acest material. "Îmi dai curaj" este o piesă scrisă de Alina Eremia şi Grasu XXL, iar de producţia adiţională s-a ocupat George Hora. Muziciana pregăteşte acum lansarea primului album din carieră şi este la prima colaborare cu Grasu XXL.

LP-ul se numeşte "360" şi va debuta pe 1 noiembrie, în cadrul unui concert organizat la Fratelli Studios. Pe Alina Eremia am văzut-o la premiile MMA 2017, acolo unde a fost prezentatoare alături de Dorian Popa.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alina EremiaGrasu XXL
Videoclipuri cu Alina EremiaGrasu XXL
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE