Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Alina Eremia - De ce ne îndrăgostim

Alina Eremia revine cu o coregrafie interesantă în cel mai recent videoclip al său - „De ce ne îndrăgostim”, care a fost regizat de Cristian Miron.

Alina Eremia a lansat un nou videoclip pentru cel mai recent single „De ce ne îndrăgostim”. Piesa a fost compusă de Ionuț Vasilache, Liviu Teodorescu, Marius Moga, Robert Toma și Marian Chioșea. În videoclipul regizat de Cristian Miron, apare și  modelul Alexandru Mildner.

„Este o piesă în care știu că se vor regăsi foarte mulți dintre voi! Și chiar dacă avem zile în care nu merge totul perfect, nu uitați că dragostea e cheia! Așa că îndrăgostiți-vă întâi de voi... Vă pup și vă iubesc!” a declarat Alina Eremia, pe contul său de Facebook.

Alina Eremia a ajuns în atenția publicului datorită serialului „Pariu cu viața”, dar și prin hituri precum „Original”, „Cum se face”, „Când luminile se sting” sau „A fost o nebunie”.

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE