Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Alina Eremia - De ce ne îndrăgostim

Alina Eremia revine cu o coregrafie interesantă în cel mai recent videoclip al său - „De ce ne îndrăgostim”, care a fost regizat de Cristian Miron.

Alina Eremia a lansat un nou videoclip pentru cel mai recent single „De ce ne îndrăgostim”. Piesa a fost compusă de Ionuț Vasilache, Liviu Teodorescu, Marius Moga, Robert Toma și Marian Chioșea. În videoclipul regizat de Cristian Miron, apare și  modelul Alexandru Mildner.

„Este o piesă în care știu că se vor regăsi foarte mulți dintre voi! Și chiar dacă avem zile în care nu merge totul perfect, nu uitați că dragostea e cheia! Așa că îndrăgostiți-vă întâi de voi... Vă pup și vă iubesc!” a declarat Alina Eremia, pe contul său de Facebook.

Alina Eremia a ajuns în atenția publicului datorită serialului „Pariu cu viața”, dar și prin hituri precum „Original”, „Cum se face”, „Când luminile se sting” sau „A fost o nebunie”.

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE