Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Alina Eremia - A fost o nebunie

Alina Eremia a lansat videoclipul noului single ”A fost o nebunie”. Piesa a fost interpretată în premieră pe 3 septembrie, în cadrul galei Media Music Awards 2015.

După ce și-a provocat fanii la ‘Vânătoarea de versuri’ pe rețelele de socializare, Alina dezvăluie noul ei videoclip, o poveste vizuală ce completează perfect mesajul piesei. Versurile, scrise integral de Alina Eremia, descriu o poveste de dragoste răvășitoare cu un deznodământ trist. Cântăreața și-a imaginat această poveste sub forma unei scrisori audio spusă printre lacrimi și suspine.

„‘A fost o nebunie’ este despre o poveste de dragoste destul de des întâlnită. Versurile vorbesc de momentul acela în care două persoane uită de sentimentele pe care le au, intervin rutina și tentatia și ajung la un final rapid. Mi-am imaginat povestea ca o ‘scrisoare audio’ prin care ea își exprimă sentimentele și își dorește sa fie descătușată de sentimentele ce o țin captivă in trecut. El în povestea mea este ‘inculpatul’, el este cel ce a declanșat această poveste! Abia aștept să ascultați piesa pe 3 septembrie!”, a spus Alina.

Inspirate din realitate, versurile piesei „A fost o nebunie” expun diversele stadii care compun o relaţie încheiată – momentele fericite de la început, rutina care se instalează, clipa fatidică, tentaţia căreia unul dintre parteneri nu îi poate ţine piept şi finalul sfâşietor. Look-ul Alinei este sexy, îndrăzneţ şi plin de personalitate, iar scenele în care artista cântă cu pasiune la pianină întăresc mesajul emoţionant al clipului.

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe, piesele ei având milioane de vizualizări pe internet. Melodii precum ‘Cum se face’, ‘Când luminile se sting’, ‘Played You’ au ajuns în fruntea clasamentelor de specialitate și au fost printre cele mai difuzate melodii din România.

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE