Urmărește-ne în Social Media
Alicia Keys - We Are Here

Alicia Keys - We Are Here

Alicia Keys vorbește despre pace, dragoste și unitate în versurile noului single "We Are Here". Piesa, ce anunță lansarea unui nou album, are încărcătura unui discurs prezidențial, scopul fiind însă acela de a trage un semnal de alarmă și nu de a face promisiuni. Videoclipul "We Are Here" poate fi urmărit în articol.

Alicia Keys va lansa în această toamnă cel de-al 6-lea album de studio. Pentru noul disc, artista a lucrat cu Pharrell Williams, într-un interviu acordat recent aceasta susținând că "materialul va fi cel mai bun de până acum". Deși genul acesta de declarații se fac frecvent în industria muzicală, Alicia Keys este determinată să demonstreze că aprecierea ei nu este doar o tactică de marketing.

Primul single extras de pe noul album se numește "We Are Here". Melodia o readuce pe Alicia Keys în fața pianului, acolo unde pare să se simtă cel mai confortabil. Mesajul de pace și unitate transmis prin versuri primează, artista folosindu-și vocea pentru a încerca să propage cât mai departe dorința de a schimba ceva. "We Are Here", pentru o lume mai bună pentru noi și copiii noștri, ne spune Alicia Keys.

"În ziua în care am compus piesa aceasta stăteam într-un cerc de oameni și am fost întrebată: <<De ce ești aici?>>. De ce sunt aici? Întrebarea m-a făcut să mă gândesc la foarte multe lucruri. Am realizat atunci că nimeni nu mă mai întrebase asta până atunci. Pe măsură ce se apropie ziua nașterii copilului meu, mă gândesc tot mai des la locul în care va veni pe lume. Indiferent din ce colț al lumii am fi, atunci când vedem starea actuală la nivel global, putem simți cu toții frustrarea și dorința de a schimba ceva. Cu toții avem o voce - trebuie doar să știm cum să ne-o facem auzită." - Alicia Keys

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1